Nieuw

Verkrachtingsslachtoffer bezwijkt in de rechtbank

Een bewakingscamera registreert Fatah C. op de plaats van het delict.

Duitsland – De bijna dodelijke verkrachting van een serveerster in Berlijn-Neukölln veroorzaakte grote opschudding aan het begin van dit jaar. Nu begint het proces tegen de vermeende dader.

In 2011 komt Fatah C. (33) uit Libië naar Italië. In 2015 besloot hij als “vluchteling” naar Duitsland te gaan. Daar wordt hij ondergebracht in Saksen. Maar in werkelijkheid blijft hij in Berlijn, waar hij voor verschillende misdrijven voor de politierechter verschijnt.

Op de late avond van 9 februari van dit jaar zit de Libiër in een café in de wijk Neukölln. Hij is de laatste gast in het restaurant, een serveerster is aan het schoonmaken. Plots grijpt Fatah C. een whiskyfles en slaat hem in het gezicht van de vrouw. Vervolgens wurgt hij de 48-jarige vrouw.

Er ontstaat een gevecht van 25 minuten waarin hij minstens twee verschillende flessen op het hoofd van de vrouw slaat en haar verkracht. Voor zijn vlucht steelt de 33-jarige nog even geld uit de portemonnee van het slachtoffer. De serveerster overleeft de aanval nauwelijks.

Fatah C. leeft ondertussen onder valse naam in Frankrijk, waar hij verdere misdaden pleegt. In augustus wordt hij door de autoriteiten in de gevangenis geïdentificeerd en aan Duitsland uitgeleverd. Sindsdien is hij in hechtenis.

Nu is de rechtszaak in de rechtbank van Berlijn begonnen. Zoals het Duitse dagblad Bild meldt, heeft de 48-jarige serveerster vandaag nog steeds mentale en fysieke problemen. Ze kan niet meer naar haar werk gaan. Wanneer ze de beschuldigde in de rechtszaal in het gezicht moet kijken bezwijkt ze en valt bewusteloos op de grond.

De rechtszaak zal op 15 november worden voortgezet en het vonnis is gepland op 22 november.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6309 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Verkrachtingsslachtoffer bezwijkt in de rechtbank

 1. Zo kan je ook in zwijm vallen van dit smerig overheidstuig,wat al dat krapuul hier binnen laat om mensen dit aan te doen.

  Liked by 3 people

 2. Allen die dit tuig hebben binnengelaten zouden terechtgesteld moeten worden. De berg shit groeit met de dag, nee, met het uur, beter nog: met de minuut. Afschuwelijk. Verlos ons van die individuen!

  Liked by 4 people

 3. Tijl Uylenspiegel // november 13, 2017 om 15:53 //

  En inmiddels is de complete softe sector zich aan de zijlijn aan het warm lopen, dit wordt weer een goudmijntje voor alle psychiaters, welzijnswerkers en wat ze ook allemaal voor benamingen verzinnen. Want in hun ogen is hij natuurlijk slachtoffer en heeft hij ettelijke trauma’s opgelopen, hij is zielig en moet nodig geholpen worden. Nee wees maar gerust, dit ventje gaat nog een hoop geld kosten.

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // november 13, 2017 om 15:57 //

  Geen recht van bestaan voor dit soort beesten en hun politieke handlangers.

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // november 13, 2017 om 16:02 //

  Cause girl, there’s a better life for me and you
  Now my girl you’re so young and pretty
  And one thing I know is true, yeah
  You’ll be dead before your time is due.

  Like

 6. Esperanza // november 13, 2017 om 16:28 //

  Tijl, duideljk dat vluchtelingen de nodige trauma’s en daarmee onomkeerbare geestelike geschiftheid hebben opgelopen. Echter ijdele hoop om te veronderstellen de zieligheids industrie zoiets kan verhelpen.

  Reden te meer om deze kneuzen combinatie niet op onze samenleving los te laten en het gezelschap ver van ons bed te houden.

  Like

 7. De doodstraf M O E T echt terug !
  En voor dit soort extreme gevallen, word ik dan `part-time `beul ( zonder salaris )
  en de rotzooi ruim ik ook nog op !

  Like

 8. Zoals de justitiële situatie er nu uitziet onder deze pro-islam regering zal de man hooguit een voorzichtige waarschuwing krijgen; niet al te stevig aanpakken graag, want anders eist hij ook nog schadevergoeding wegens emotioneel geweld. De wereld wordt steeds gekker, zo lijkt het.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s