Nieuw

Frans-Antilliaanse vader steekt zijn 3-jarige dood in speeltuin

Archieffoto.

Finland – Het was net voor acht uur op maandagochtend toen de politie in Borgå, vijf kilometer ten noordoosten van Helsinki in Finland, werd gewaarschuwd voor een mishandeling in een speeltuin. Een driejarig kind was verschillende malen met een mes gestoken en de 40-jarige vader, een Frans-Antilliaanse staatsburger, kon door de politie gearresteerd worden.

De vader had de driejarige op onrechtmatige wijze van haar thuis meegenomen naar een speeltuin in het Lyceipark. Daar begon hij het kind met een mes te mishandelen. Verschillende mensen zagen het incident en hadden de politie gewaarschuwd.

De politie was snel ter plaatse en moest “geweld” gebruiken om de geweldsdaad te onderbreken, schrijft het Zweedse Yle.

Diezelfde ochtend is er een alarm uitgegaan naar alle scholen in Porvoo over de geweldsdaad, waarin studenten werden gevraagd om binnen te blijven totdat de politie de situatie onder controle had.

Het ernstig gewonde kind werd met een ambulance-helikopter naar het ziekenhuis gebracht, maar stierf later in het ziekenhuis.

De moord op het kind heeft veel opmerkzaamheid in Finland en Borgå’s burgemeester Jukka-Pekka Ujala heeft op maandagochtend in een persbericht zich uitgesproken over de tragische gebeurtenis , schrijft Hufvudstadsbladet.

Volgens Finse Facebookberichten komt de man oorspronkelijk uit het Caribisch gebied. Hij is eerder veroordeeld voor mishandeling van zijn tweede kind. Blijkbaar handelt het zich om voogdijgeschillen tussen moeder en vader. De man heeft het kind eerder naar Frankrijk gekidnapt en hem een Frans paspoort gegeven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6312 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Frans-Antilliaanse vader steekt zijn 3-jarige dood in speeltuin

  1. Hier kan je dus met je normale Westerse verstand niet bij.
    Ik heb zelf een kleinzoontje van 3 jaar, van deze onschuldige hummeltjes moet je afblijven.
    Levenslang opsluiten , sleutel weggooien. Zijn psychopaten niet te genezen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s