Nieuw

Schietpartij in nachtclub VS

Pixabay

GARY – In een nachtclub in de stad Gary in de Amerikaanse staat Indiana zijn in de nacht van zaterdag op zondag zeven mensen neergeschoten. Een achtste persoon wist aan de schietpartij te ontkomen, maar raakte op zijn vlucht alsnog gewond, meldden Amerikaanse media. De gewonden zijn vier mannen en drie vrouwen. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is niet duidelijk.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1157359/schietpartij-in-nachtclub-vs

Doe mee met 7.839 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3709 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: