Nieuw

Hongaarse fractievoorzitter FIDESZ: “Er komen geen moskeeën in Hongarije”

Video – Het is een eenvoudige oplossing waar West-Europa verstandig aan zou doen om te omarmen. Hongaren weten het, en zijn niet bang om dat te zeggen, overal waar er moskeeën zijn, zullen er islamitische terroristen zijn. Een extra voordeel van het verbieden van moskeeën is dat minder moslims in jouw land willen wonen, en veel moslims die er al zijn, zullen vertrekken. WIN! WIN!

Doe mee met 7.834 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3705 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Hongaarse fractievoorzitter FIDESZ: “Er komen geen moskeeën in Hongarije”

  1. Hongaarse fractievoorzitter FIDESZ slaat de spijker op zijn kop, wat een verschil met onze laffe,bange en liegende pinokkio , Wij hebben ook zo’n man als Fidesz onder ons in het parlement, maar die word dagelijks: vernederd,getreiterd,belachelijk gemaakt enz. door al zijn laffe,bange en incompetente mede kamerleden, Nederlanders, word toch eindelijk eens wakker, en kies de juiste partij of man

    Liked by 1 persoon

  2. ‘De Wijzen komen uit Het Oosten’. Dat is hiermee meer dan bewezen.

    Liked by 1 persoon

  3. Gewoon emigreren naar Hongarije. Info bij: Nederlandse ambassade Boedapest 003613366300, want in West-Europa wordt het toch niks meer met die slappe hap !

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: