Nieuw

EP-voorzitter: geld voor EU verdubbelen, Europese belasting invoeren

 “We hebben jaarlijks 280 miljard euro nodig in plaats van 140 miljard”, zegt hij in een interview met Duitse regionale kranten.

Tajani zegt dat landen niet meer geld aan de Europese Unie hoeven af te dragen, maar hij pleit voor Europese belastingen. Een voorbeeld dat de Italiaan noemt is belasting op financiële transacties op de aandelenmarkten.

De parlementsvoorzitter zegt dat het extra geld nodig is om de vluchtelingencrisis te beteugelen en voor de strijd tegen terrorisme.

NOS >>

Terwijl dat smerige dictatoriale gajes de terreur islam hier met hun eigen boten binnenvaart, omdat ze ons uit willen roeien met hun Mohammedaanse SA. De ongelooflijke gotspe.

De PVV vragen zullen wel weer nergens toe leiden, want dit volk is volkomen gehersenspoeld, dat kun je alles wijsmaken inmiddels. Ze betalen hun eigen terreur onder het mom van terreurbestrijding. Als schrijver van slechte toneelstukken zou je het niet kunnen verzinnen, maar in de huidige waanzin is het gewoon de werkelijkheid.

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8305 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on EP-voorzitter: geld voor EU verdubbelen, Europese belasting invoeren

  1. Like

  2. templars2017 // november 13, 2017 om 21:16 //

    Het gaat blijkbaar niet hard genoeg ,ze willen het vlugger rond hebben , het geld zou nooit dienen om te beteugelen van de islam en de strijd tegen terrorisme,maar wel om de Europeanen op de grond ,of liever in de grond te krijgen……………

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: