Nieuw

De islam zou als terroristische organisatie of sekte aangemerkt moeten worden

Met het kabinet dat er nu is en waar niemand echt vertrouwen in heeft omdat het ondemocratisch is en het duidelijk van plan is om de Nederlandse bevolking nog meer uit te melken gaat ook de islamisering van ons land in opdracht van de EU gewoon door. Of wij, de Nederlandse bevolking, dat nu willen of niet…

Door Elise Nijmegen

Er komen steeds meer moskeeën bij waar niemand met een gezond verstand op zit te wachten. Hopelijk heeft de actie van Pegida in Enschede, die een kruis op de grond van een nieuw te bouwen moskee heeft gepland en het heeft ingewijd met varkensbloed het gewenste effect en komt het haathuis waar vaak, zo is gebleken, de integratie structureel wordt tegengewerkt er niet.

Wij Nederlanders willen niet nog meer moskeeën in ons land, niet meer maar heel veel minder, liefst helemaal geen. De islam gelooft niet, net zoals “ons” kabinet, in democratie, het is een totalitaire ideologie die anders- of niet gelovige als de vijand ziet. U en mij en al onze niet in de islam gelovende dierbaren.

Persoonlijk snap ik de actie van Pegida wel, de islam zou net zoals in andere landen als een terroristische organisatie of als een sekte aangemerkt moeten worden, er zijn feiten genoeg om deze racistische haatdragende ideologie uit onze vrijgevochten beschaafde westerse samenleving te weren. Die samenleving die nu overspoeld wordt met de chaos van middeleeuwse normen, waarden en gebruiken en dat met dank aan de eurofiele ondemocratische islam promotende politici in Den Haag.

Dit is Nederland, het land van de Nederlanders en iedereen die zijn steentje bijdraagt en zich aanpast aan onze cultuur, tradities en normen en waarden. Het is tijd dat we gaan opstaan voor de toekomst van onze (klein) kinderen en de islamisering van ons land stoppen.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on De islam zou als terroristische organisatie of sekte aangemerkt moeten worden

 1. Ilse, zeer goede reactie,
  Mijns inziens ook, de islam zou als terroristische organisatie of sekte aangemerkt moeten worden, en verboden , in Europa en de hele westerse wereld

  Like

 2. Helemaal mee eens.

  Liked by 1 persoon

 3. schreeuw het van de daken al voor 20 jaar, heeft nog geen ene moer geholpen.

  Liked by 1 persoon

 4. islam is terrorisme en moet dus bestreden worden met alle middelen want dat islamterrorisme hoort hier bij ons niet thuis.

  Liked by 1 persoon

 5. Als we iets willen veranderen, zullen we toch moeten beginnen bij de landverraders en volksvelakkers in Den Haag en in tweede instantie in Brussel. Voor die weg zijn, verandert er niets en wordt het alleen maar erger!

  Liked by 1 persoon

 6. Bob Fleumer // november 13, 2017 om 22:22 //

  Als er vandaag een organisatie zou worden opgericht met dezelfde doelen als de islam dan zou die meteen verboden worden. Maar omdat zo’n 1,5 miljard mensen die onzin geloven schijnt dat niet te kunnen. Maar onzin blijft onzin ook als 1,5 miljard mensen er in geloven.

  Liked by 1 persoon

 7. Helaas vinden onze “linkse vrienden” de PVV en kritiek op de islam veel dodelijker voor onze samenleving waarbij de vergelijking met de man met de snor en fascisme een goed te gebruiken argument daarvoor zijn. Zoals Han van der Horst op Joop .NL weer eens goed duidelijk maakt.: Waarom parallellen met de jaren 30 zo verhelderend en nuttig zijn.
  Wanneer wordt die man en die haat site nou eens aangeklaagd wegens het bagger storten in onze openbare ruimte.
  De bagger keurig weerspreken wordt niet geplaatst. Het Lezen is slecht voor je bloeddruk. Ik deed het toch tegen beter weten in. Dus probeerde ik een klein beetje realiteitsbesef in een reactie te stoppen:

  13 november 2017 at 18:21

  Uw reactie moet goedgekeurd worden. Wat niet het gebeurd wegens technische problemen….

  citaat: Als waarnemers parallellen zien tussen de hedendaagse populistische volksmenners en het fascisme, dan hebben ze het altijd over de beginperiode, de tijd van betrekkelijke onschuld vergeleken met wat zou komen toen de ene consequentie de andere opriep,
  —–
  De hedendaagse professionele waarnemer : de AIVD- constateert een nauwelijks aanwezig extreem rechts in dit land. extreem links daarentegen is hier ruim vertegenwoordigd.
  De focus ligt echter bij islam terreur. Niet voor niets worden er overal en continu maatregels daartegen genomen. Na het vliegtuigmisbruik door in torens te vliegen en andere doelen werd de gehele vliegindustrie onder de loep genomen en volgden maatregel op maatregel tegen herhalingen.
  Overal worden in grote steden nu betonblokken geplaatst en bij gebeurtenissen waar veel publiek op af komt omdat de terroristen hun wapengebruik tegen onschuldige mensen verlegt hebben naar vervoermiddelen op de weg. Die maatregels worden niet gebruikt om Joodse dan wel christelijke, boeddhistische, of honderden andere religie gerelateerde uitingen dwars te zitten. Ook niet tegen PVV aanhangers of welke ‘Rechtse” aanhangers dan ook. Nee, het is gekoppeld aan islamitische terreur en niets anders
  Dat zijn de feiten.
  Om vanuit politiek opportunisme of welke reden dan ook daarvan weg te kijken maakt onze samenleving niet beter dan wel veiliger. Integendeel zelfs. Je speelt de fundamentalistische islam in de kaart zoals in Molenbeek tot mijn spijt is gebeurd. De PVV is opgericht met de focus op het islam gevaar. En dat gevaar is reëel zoals we in Europa hebben ervaart. Het blijft niet in de Arabische regio waar sjiieten en soennieten een eeuwenlange strijd al voerden binnen de islam. Zolang er geen goede filter is wie ontvankelijk is en wie niet, met daarnaast het gegeven van radicaliseren blijft de islam een onderwerp zelfs hoofdthema van studie voor veiligheidsorganisaties. De veiligheid in een land wordt bepaald door politieke besluitvorming. Het is dus niet meer dan logisch dat een politieke partij die daarvan haar focus en bestaansrecht aan ontleent zich laat horen en zien. De tweede partij in dit land bewijst dat de kiezer die zorgen deelt.
  En de overheid deelt die zorgen ook gezien de betonblokken en de uitdijende AIVD.
  Het zou van een ongekende hemeltergende onverschilligheid voor het welzijn van haar eigen burgers getuigen als een overheid geen maatregels zou nemen. Beter laat dan nooit, en voor een veel te fors aantal slachtoffers van terreur, ondanks alle waarschuwingen veel te laat.

  —-
  Niet geplaatst, maar niet vergeten….
  De islam is en blijft de slechtste uiting van menselijk gedrag in welke tijd dan ook.

  Liked by 1 persoon

 8. Islam is kanker

  Liked by 1 persoon

 9. polderboy // november 14, 2017 om 06:05 //

  @ Peter G. 23:54
  Van der Horst ziet een parallel op basis van een feitje, dat een fascist door een Joden wijk loopt voor de oorlog.
  Die Jodenwijk was geen kweekvijver voor terreur. Ook nooit gehoord dat Joden je dwongen om hun racistische wetten te volgen, zwaar crimineel oververtegenwoordigd waren, het verdomden zich in de samenleving in te zetten, omdat ze deze verwierpen, of mensen voor godslasterende kankerhoer, kanker dit, en kanker dat uitmaakten. Ook bestanden er geen Joden landen, waar aparte op het Joodse geloof gebaseerde wetten heersten, die het verboden anders te denken, op straffe van de dood bijvoorbeeld. Ook nu in Israël is dat niet zo.
  De vergelijking gaat dus mank. Klaar.

  Verder lullen tegen zo iemand, die voor zijn eigen gelijk met onzuivere argumenten komt, en anderen verbiedt erop te reageren, iemand die te dogmatisch is, moet je “links” laten liggen. Overtuig liever mensen van het gevaar van islam, zodat nog meer terreur kweekvijvers zoals Molenbeek kunnen worden vermeden.

  Liked by 1 persoon

 10. Piet Karbiet // november 14, 2017 om 10:03 //

  Oh maar ik zie het al een tijd als een oorlogszuchtige, ondemocratische, vrouwenhatende, criminele veroveringsideologie, vermomd al religie. Heb ik geen overheid voor nodig, Ilse.

  Liked by 1 persoon

 11. Leo P. Ard // november 14, 2017 om 10:07 //

  Iedereen zou die tapijtvreters hetvolgende onder de neus moeten wrijven,
  laten merken dat je ze doorhebt.
  http://antivenin.blogspot.nl/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De Islam | vanhetgoor

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s