Nieuw

Collaborerende shariapolitie onderzoekt moskee-actie Pegida

Op de plek waar in 2022 een moskee komt te staan werd zondag vroeg in de ochtend een houten kruis geplaatst. Op sociale media verscheen een filmpje waarin een van de leden, gehuld in een priestergewaad, het kruis besmeurt met ‘varkensbloed’. Een partytent op de bouwlocatie moest een christelijke kerk voorstellen.

De burgemeester van Enschede heeft de actie ‘walgelijk’ en ‘Ku Klux Klan-achtig’ genoemd. Hij laat onderzoeken of er juridische stappen mogelijk zijn. Het bestuur van de moskee komt vanavond voor overleg bijeen. “Wij gaan in ieder geval geen juridische stappen ondernemen”, zegt bestuurslid Ferhat Ceri.

NOS >>

Ku Klux Clan-achtig ? Er hing geen brandende neger aan dat kruis. Er werd een ‘kerk’ gebouwd en een kruis neergezet omdat dit een Christelijk land is en Islam de oorlog heeft verklaard aan het Christendom. De Islam vermoordt jaarlijks 100.000 Christenen. De Islam heeft 100 miljoen negers in slavernij gevoerd, waarvan 4/5 overleed voor ze aankwamen in Saoedi-Barbarije.

Het woord neger is synoniem voor slaaf in het Saoedi-Barbaars:

Deze burgemeester van Enschede bestond het om de Nederlandse vlag te besmeuren met de genocidale Ottomaanse halve maan:

Zie ook:

Eelco Eerenburg is een walgelijke islamlikkende Djihad66-wethouder, en een leugenaar

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8323 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Collaborerende shariapolitie onderzoekt moskee-actie Pegida

 1. Von Puffelen // november 13, 2017 om 18:12 //

  Een zootje gierkarren op de bouwplek leegrijden is mogelijk ook een optie.

  Like

 2. met varkens gier.

  Like

 3. polderboy // november 13, 2017 om 19:20 //

  Bij de Ku Klux Klan denk ik aan een geheime organisatie die racistisch geweld voorbereidt en pleegt. Die associatie met de KKK krijg ik juist bij Allah Akbar brullers, die veelal racistisch zijn en ook in het geheim gewelddaden voorbereiden en plegen, en in moslim landen racistische sharia wetten invoeren.

  Like

 4. templars2017 // november 13, 2017 om 21:34 //

  Wel jullie mogen hem hebben ,die burgemeester, wat een hielenlikker is die anti Nederland of zo?
  Als ik het zo bekijk is de eerste indruk dat die dikkop echt de agenda van de stinkbekken uitvoert, we hebben er in Belgistan ook wel een paar rondlopen !! vraag maar aan Wilders !!
  Het wordt duidelijk dat die polcor criminelen , eens aan de macht , na hun eigen volk belogen te hebben en valse intenties te hebben voorgewend ,doen wat ze altijd in hun mars voerden!!
  De bedrogen burger kan op dat ogenblik niet veel meer uitrichten , zij gaan hun zin doorduwen ,no matter what!!
  Op het vlak van verraden ,beliegen als het hen uitkomt, en al die rommel zijn ze precies hetzelfde als de mohamedanen ,die noemen het Taqiya ,bij ons heet het boerenbedrog…..
  het resultaat is hetzelfde .
  Als het aan ons lag is de oplossing heel simpel ,opknopen zonder proces ,hij heeft genoeg bewijzen zelf geleverd en dus zijn eigen proces al gevoerd……..
  Maar dat zal bij jullie ook niet mogen zeker….bij ons ook niet…….

  Like

 5. En na die kar geleegd te hebben die stadverrader er op en een rit door de moslimvrije buurten….wat een klootzak is dat!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: