Nieuw

‘We zullen nooit je slaven zijn!’ Italië in crisis omdat DUIZENDEN EXIT eisen van ‘EU MAFFIA’

DUIZENDEN demonstranten gingen gisteren de straat op om te eisen dat Italië onmiddellijk de EU verlaat, met spandoeken die het Europese blok als maffia aanduiden.

Duizenden anti-EU-demonstranten uitten gisteren hun woede tegen Brussel in een van de grootste demonstraties ooit tegen de EU in Italië.

De omvang van het protest schokte politieagenten en bracht zelfs de lokale Amerikaanse ambassade ertoe om een ​​veiligheidswaarschuwing uit te vaardigen, die waarschuwde dat er tienduizenden mensen op straat waren.

Een van de dringende eisen van de jonge betogers was een onmiddellijke Italiaanse exit uit de EU en een vertrek uit de eurozone.

Dit volgt op peilingen van gisteren waar het de dictators in Brussel dun van door de broek zal lopen, omdat het euroscepticisme in het land blijft stijgen en anti-EU-partijen weer opleven.

Het grootschalige protest, georganiseerd door meer dan 40 sociale en politieke groeperingen, richtte zich tegen zowel Brussel als tegen de huidige nationale regering.

Onder leiding van de politieke beweging ‘EuroStop’ had de mars aanvankelijk een vertraging van een uur doordat de opkomst veel hoger was dan verwacht.

Er werden slogans gezongen door de menigte als “Breek de Europese Unie en de eurogevangenis” en “Nee tegen de EU-maffia”.

Dit volgt op een landelijke algemene staking vrijdag in Italië, die werd georganiseerd door de belangrijkste vakbonden.

Een van de demonstranten hield een protestbord tegen de euro en de EU omhoog en zei tegen de pers: “Dit is een strijd en er zullen er meer volgen, de economische en sociale situatie van het land is ondraaglijk.”

Een ander zei: “We zullen nooit slaven zijn van de banken, de regering en de EU.”

Bron:

http://www.express.co.uk/news/world/878586/Thousands-anti-EU-protest-Rome-Nato-euro-Brexit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8693 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on ‘We zullen nooit je slaven zijn!’ Italië in crisis omdat DUIZENDEN EXIT eisen van ‘EU MAFFIA’

 1. In Nederland ondenkbaar … als makke schapen o.l.v. oppermietje Rutte het ravijn in met z’n allen.

  Liked by 2 people

 2. Gerrit Tienkamp // november 13, 2017 om 06:37 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

 3. Geweldig wordt wel tijd,hoog tijd,heb jaren in Milaan en Sienna gewoond,heerlijk land was het toen nog,dat moet het weer worden.

  Like

 4. Vive Italia!

  Like

 5. ti amo Italia = ik hou van Italie

  Like

 6. Vandaar dat ze zo’n haast maken om een europees leger in elkaar te flansen dan kunnen ze net als in catalonïë het volk in elkaar meppen en dwingen te gehoorzamen

  Like

 7. Zou dit het begin van het einde kunnen zijn van het schrikbewind vanuit Brussel?

  Dan zijn er nog heel van dergelijke demonstraties nodig en een totaal ander stemgedrag van de autochtone bevolking van West-Europa.
  Als de Marokkanen de straat op gaan bij elke mogelijke aanleiding om te demonstreren (en te rellen) om hun nationale identiteit te benadrukken waarom zouden wij dit dan niet mogen?

  Het is zelfs onze plicht t.a.v. ons nageslacht!

  Liked by 2 people

 8. Leve het Europa van Onafhankelijke Republieken, weg met die EU misdaadinstelling volgepropt met uitgerangeerde nietsnutten van zeer laag allooi waarvoor geen enkel respect voor bestaat maar wel enorm veel walging en afkeer.

  Like

 9. Goed om te zien dit.

  Echter wanneer u gelooft dat deze lui vrijwillig uit hun Brusselse ‘eu-paleis’ zullen vertrekken, dan heeft u het mis.
  Er zal een hedendaagse ‘bestorming van de Bastille’ moeten plaatsvinden wil men dit volk ‘once and for all’ kunnen ruimen.

  Maar zoals gezegd bovengenoemde demonstratie is absoluut een goed begin!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s