Nieuw

These are all the police stations that are set to close in London

Sadiq Khan has confirmed that more than half of London’s 73 remaining police front counters are to close.

Under controversial new plans, 37 police stations face imminent closure, leaving just one 24-hour police station open to the public in every borough.

They include those in crime “hotspots” such as the West End and busy parts of London including Peckham, Edmonton and Stoke Newington.

Many of the buildings could be sold off to help raise £165 million in capital.

These are all the stations that face closure…

/The Mayor said that the plans will save an £8millon – equivalent to the cost of 140 police constables…

readmore>>
standard
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on These are all the police stations that are set to close in London

 1. New Scotland Yard is verkocht aan Arabische investerrders, en bijna alle afdelingen van misdaad opsporing zijn ontmanteld. Van wat ik ervan kan maken is de Engelse overheid bezig om zich terug te trekken uit London en worden voor handhaving van orde prive firma’s ingehuurd, in afwachting van de onafhankelijkheid van London als kalifaat.

  Een tendens die ook Parijs, Brussel en Berlijn treft. Er is een weguitgestippeld waarbij bevolkings groepen elkaar te lijf MOETEN gaan. Als oorlog niet langer tussen landen is maar tussen bevolkings groepen zal de infrastructuur wel beschadigen maar niet verdwijnen. Belasting zal nog steeds geheven kunnen worden en uitkeringen kunnen nog steeds worden opgeeist door de kalifaten van het “moederland”.

  We zien nu een demagrafische omwenteling waarbij opzettelijk de oorspronkelijke bevolking word verjaagd. Eerst kalt gestellt door machteloos te maken en vervolgens afgevoerd.

  Opvallend is de berichtgeving over de rellen van afgelopen nacht, het word bijna ludiek door de NPO gebracht en afgescheept alsof het vreugdeis en geen anarchie.

  De pers is de grootste verrader van ons land, de politiek volgt daar nauwsluitend op. Iedereen die daar brood verdiend zou zich moeten afvragen of een carriere switch niet beter is dan meewerken aan genocide.

  Organiseer je mensen, de regering doet het niet, die wil jou als burger dood.

  Liked by 2 people

 2. Misschien zou het een goed idee zijn om ze een slag vóór te zijn?

  Liked by 2 people

 3. Nieuws: Grote “gun grab” in Engeland. Twee weken lang mag iedrreen “straffeloos” alle soortennwapens inleveren, vannstart pistool tot oorlogs souvenier, bb gun tot musket. Daarna komt men in de hoek van supercrimineel en kan men tot 20 jaar cel krijgen op wapenbezit. Het excuus is dat ieder ingeleverd wapen in theorie een leven kan redden, dus de oproep aan alle brave burgers om les in te leveren. Bijkomend voordeel is dat burgers totaal hulpeloosz zijn en de moslim en ander allochtoon tuig ongehinderd de expansie van d eIslam en Shaia kan doorzetten. Google eens op “Luty” en “gun”…..

  Intimidatie en het machteloos maken van burgers door de eigen regering is ook het direct faciliteren van overname. Je zou gek zijn hier aan mee te doen, dit is vanuit de overheid bijna moord.

  Wie ook even de cijfers ziet van stijgende misdaad en het aantal vuurwapen gerelateerde misdrijven in Engeland (+26%) door bijna alleen maar allachtonen kan s’echts de conclusie trekken dat het Engelse volk doorde regering compleet verraden word.

  Het aantal emigranten naar andere common wealth landen is dan ook enorm aan het stijgen. Wat de Englese regering nu doet is een misdaad tegenover het ooit trotse eigen volk.

  Schande !

  Verraad !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: