Nieuw

Marokkanen vieren feest; Geweld, Vernielingen en Gewonden zoals gewoonlijk

Want zeg nu zelluf… anders is er weinig aan hè? Dit is wat er dus gebeurt wanneer macht met superioriteitsgevoel de islamieten naar het hoofd stijgt… En lieve lezers, dan is dit nog maar voetbal!

STOP dit soort mohammedanen gemisdraging

Marokkanen vieren ‘feest’, belagen cameraman AT5 en roepen heel feestelijk dingen met ‘kanker’; ‘Grimmige sfeer’, dus politie treedt boterzacht op en gebruikt ‘zachte hand’

Vuurwerk, gesloopt straatmeubilair, belaagde cameramensen, openbaar vervoer dat moet worden stilgelegd, rellen, intimidatie, een steekpartij.

Maar gelukkig is er bij de MSM weinig aan de hand: ‘Spontane feestjes’ volgens RTL Nieuws en bij het Parool schrijven ze zelfs de onwelgevallige feiten helemaal niet meer op, want Marokkanen, dus ‘constructief, positief nieuws‘.

Je zult Amsterdammer zijn en het nieuws alleen uit het Parool moeten vernemen: dan krijg je dus, ideologisch welbewust en links manipulatief, gewoon niet te weten wat er gaande is binnen de multiculturele Amsterdamse samenleving…

/Gelukkig vond zelfs de Amsterdamse politie, inclusief als altijd, het allemaal erg feestelijk en gezellig en werd er gebruik gemaakt van een ‘zachte hand’ om al die vriendelijke en gezellige sfeervolle ‘kankermoeder’ roepende feestvierders, die allemaal hun gezicht bedekken want dat doen feestvierders nou eenmaal graag, niet al te veel dwars te zitten…

leesverder>>
tpo

Gerelateerd; tpo>> at5>> parool>> telegraaf>> ad>> welingelichtekringen>>

 • Marokko naar WK 2018: Marokkanen Amsterdam vieren feest op Mercatorplein

 • Grimmige sfeer na wk-kwalificatie Marokko

Voor meer foto’s, klik hier (tpo)

En ja, in Brussel waren de mohammedanen wellicht nog uitbundiger…

Marokkanenrellen in Brussel want ‘feest’ na WK-kwalificatie; Auto’s in brand gestoken, 22 agenten gewond, nul arrestaties

Afbeeldingsresultaat voor marokkanen rellen brusselBij rellen in het centrum van Brussel zijn laat op zaterdagavond 22 agenten gewond geraakt en enkele auto’s in brand gestoken en winkels geplunderd. De rellen ontstonden nadat Marokko zich in een wedstrijd tegen Ivoorkust had geplaatst voor het wereldkampioenschap voetbal in Rusland.

Belgische media meldden dat mensen zich in de Stalingradlaan in het zuiden van het centrum verzamelden om de Marokkaanse overwinning te vieren. Ze trokken naar het Beursplein waar de viering uit de land liep en naar schatting driehonderd ‘keetschoppers’ slaags raakten met de politie.

Er zijn geen arrestaties verricht…

 • Rellen in Brussel na WK-kwalificatie van Marokko: 22 agenten gewond en auto’s in brand gestoken

readmore>>
tpo
Also published on Zeepertje.com

Gerelateerd; nos>> lagelander>> sporza>> nrc>> telegraaf>> voetbalprimeur>> sceptr>> hln>>


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Marokkanen vieren feest; Geweld, Vernielingen en Gewonden zoals gewoonlijk

 1. templars2017 // november 12, 2017 om 23:17 //

  Het voetbal had er in feite niks mee te maken ,het is een voorwendsel om de ware bedoeling rellen te hebben , waarom wordt over Antwerpen niets gezegd ,ook daar zijn simultaan rellen uitgebroken ,het simultaan karakter verraad dat er voorbedachtheid in verweven zit, de no-go zones hebben ze al, het volk om de boel om zeep te helpen ook ,nu gaan ze testen hoever ze moeten gaan om het punt te bereiken dat de ordediensten het niet meer aankunnen.
  Dit was een verrassingsaanval die het gewenste resultaat heeft opgeleverd ,angst zaaien in de harten van de mensen die er nog wonen .
  De dag nadien komt de linkse burgemeester hen zeggen dat hij er is om de kalmte te bewaren , als je wilt spreken over een pleister op een houten been!!
  Ook de politie heeft de getroffen mensen bezocht ,om hen te zeggen dat ze zelf maar moeten instaan om hun eigen goed te beschermen!
  Het is ongelooflijk hoe de inwoners aan hun lot over gelaten worden ,als het crapuul komt moet je zelf zien dat ze het niet kunnen kapot maken ,maar als je geweld gebruikt om ze buiten te werken dan ben je strafbaar aan slagen en verwondingen , want als je zaken probeert te beschermen en niet personen dan kan je zelfverdediging niet inroepen!!
  Wij zijn verraden door onze eigen wetten die geen rekening houden met dergelijke onlusten en het geweld dat er mee gepaard gaat , verder zijn we overgeleverd aan het crapuul dat al kan doen wat ze willen ,ze worden nooit gevonden en als er dan eens één wordt gesnapt die kan hetgeen hij heeft vernield nooit terugbetalen.
  De politie ,burgemeester en de hele polcor santeboetiek hoort vervangen te worden samen met een hoop wetten die dergelijke dingen beter regelen in het voordeel van diegene die er aan onderworpen wordt.
  Hoe kun je met antieke wetten modern geweld in een op instorten systeem verdedigen?
  We zijn reeds ontwapend en nu worden we nog eens in de steek gelaten door een overheid die in eerste instantie de plicht heeft ons te beschermen.
  Het systeem heef wéér gefaald net als de vorige keren ,ook in de toekomst zal het ontoereikend zijn.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s