Nieuw

Genocidale ‘liberal’ wil alle mannen en blanken uitroeien

Links beschuldigt voortdurend conservatieven ervan fascistisch, racistisch en seksistisch te zijn, en toch zijn zij degenen die willen dat groepen mensen worden opgepakt en uitgeroeid.

Ik kwam deze linksgek tegen die er voor pleit om alle mannen en blanke mensen van de aardbodem te vegen om vrouwen van kleur een betere kans op succes te geven. Voor alle duidelijkheid: alle blanke mensen willen doden is racistisch en alle mannen willen doden is seksistisch. Voor de duidelijkheid, het doden van iedereen van een bepaald ras is genocide en iets dat wordt beoefend door fascisten.

Jean Bentley omschrijft zichzelf als een “millennial media member”. Laten we ook aannemen dat ze een bewonderaar is van Adolf Hitler gezien deze tweet die ze stuurde (is sindsdien verwijderd):

ban all men, replace them all with women of color. men/white people, u had your millenia and u fucked it up, bye

— Jean Bentley (@hijean) November 10, 2017

Ik moet vermelden dat Bentley zelf blank is, dus bovendien is ze een idioot.

Oké, ze wil mannen en blanken verbieden en laten vervangen door vrouwen van kleur, maar wat betekent dat eigenlijk? Het is niet zo dat ze zei dat mannen en blanke mensen in bepaalde industrieën of de overheid moeten worden verbannen en vervangen, alleen dat ze moeten verdwijnen. Ik denk niet dat het teveel gezegd is om te zeggen dat ze wil dat deze groepen van de planeet worden verbannen. Om geëlimineerd te worden. Het is de enige manier waarop haar droom van een wereld die exclusief gevuld is met vrouwen van kleur gerealiseerd kan worden. En nogmaals, als blanke persoon zou zij er één zijn die uitgeroeid zou worden.

Ze geeft aan dat blanke mensen en mannen momenteel de leiding hebben over deze wereld en tegelijkertijd zegt ze dat ze het verpest hebben (fucked up). Hoe kunnen ze het verpest hebben als zij het waren die deze moderne samenleving bouwden en bestuurden? Dat klinkt als een geweldig succes, niet als ‘fucked up’.

Er is hier ook een typisch ongewild liberaal racisme aan het werk. Bentley zegt in duidelijke bewoordingen dat vrouwen van kleur niet kunnen slagen zonder massale interventie, in dit geval de totale uitroeiing van het blanke ras, plus alle mannen. Oh, en laten we niet vergeten dat de meeste mannen op de planeet niet blank zijn, dus ze zegt ook dat alle zwarte, Aziatische en Spaanse mannen gedood moeten worden. Ja, daar is helemaal niets racistisch aan, toch?

Uiteindelijk komen we een fundamenteel biologieprobleem tegen dat als alle mannen worden gedood, vrouwen het vermogen om zich te reproduceren niet zullen hebben. Het is onwaarschijnlijk dat de mannen spermastalen zullen afstaan voordat ze uitgeroeid worden, dus dit zou uiteindelijk leiden tot het uitsterven van alle mensen. Misschien omdat ze een liberaal is, denkt Bentley dat sommige vrouwen zich als mannen kunnen identificeren om de soort in stand te houden, maar dat is niet hoe deze shit werkt.

Bron:

https://bluntforcetruth.com/genocidal-liberal-wants-to-exterminate-all-men-and-white-people/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8305 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Genocidale ‘liberal’ wil alle mannen en blanken uitroeien

 1. templars2017 // november 12, 2017 om 23:20 //

  Niet veel woorden aan vuil maken ,opsporen ,vastnemen en aangezien ze graag in een paradijs wilt leven zorgen wij wel voor de heenreis………..

  Liked by 1 persoon

 2. killuminati // november 12, 2017 om 23:35 //

  Ze is zelf blank, ik zou zeggen: geef het goeie voorbeeld en misschien volgen er meer zoals haar!

  Liked by 1 persoon

 3. Fox News’ Tucker Carlson took on a guest Friday who complained about “toxic masculinity” and pushed the idea that women are better than men and can literally do no wrong.

  Like

 4. Ze hebben net aan 100 jaar stemrecht en het hele Westen staat op instorten …

  I rest my case.

  Liked by 3 people

 5. bp633livenl // november 13, 2017 om 13:54 //

  In een dwangbuis met die totaal ontspoorde wichten en afvoeren.

  Like

 6. Fransdo // april 4, 2018 om 19:48 //

  Ik denk dat er zelden zo’n verhaal is besteed aan een volslagen idioot. De andere kant: Ook Hitler had vergelijkbare plannen en die is ook heel ver gekomen. Het heeft dus nut om aandacht te blijven besteden aan dit soort Links Nationaal Socialisme.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Cultuurminister Djihad66: Zwarte Piet is fout, jihadmaand Ramadan is tof, obesitasfeest ook

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: