Nieuw

Zo rolt de elite, graag ook uw bijdrage


Thanks to @heerbean


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

6 Comments on Zo rolt de elite, graag ook uw bijdrage

 1. Natuurlijk wilt hij geen details geven maar ik durf te wedden dat wanneer hij stopt een mooi baantje krijgt bij één van deze bedrijven. En intussen kan hij voor zijn vriendjes zorgen. Wordt het niet gewoon tijd om hem af te zetten.

  Liked by 1 persoon

 2. bp633livenl // november 11, 2017 om 13:05 //

  Die zitten daar bijna allemaal enkel om via mutinationals na hun politieke carrière en dik betaald baantje te krijgen
  Waarom stemmen we nog op lui die daar enkel voor de centen zitten?

  Liked by 1 persoon

 3. Het deksel van de beerput is door Flutte stevig verankerd. O wee als die buurput open gaat. Dan is heel Nederland vergast van de rottende inhoud. Die is inmiddels te erg geworden.

  Liked by 1 persoon

 4. Mijn bijdrage is niet nodig.
  Deze screenshot met ondertiteling zegt voor een goede verstaander alles.

  Hallo studenten van de hoogeschool en de UVA en VU.
  lezen jullie ook tussen de regels door?
  Een uitdaging om te weten te komen hoe de dingen echt in elkaar zitten.

  Liked by 1 persoon

 5. Heeft Rutte al een notering op de beurs aangevraagd?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s