Nieuw

Syriër verkracht pony op kinderboerderij Görlitzer Park Berlijn voor ogen babysit en kind

Het zou je maar gebeuren je gaat als oppas met het kind naar de plaatselijke kinderboerderij om vervolgens geconfronteerd te worden met een Syriër die op het punt staat zijn laatste restje mannelijkheid in een pony te pompen. Dit overkwam een oppas in het Berlijnse Görlitzer Park. Ze reageerde door snel foto’s te maken van de gebeurtenissen zodat er opgetreden kom worden tegen de Syrische pony verkrachter.

De ‘Berliner Morgenpost’ bracht dit gebeuren naar buiten en meldde volledig tegen de gutmensch propaganda regels in ook nog even dat de dader een Syriër is. De verkrachting vond vorige week vrijdag plaats rond 15 uur. De moeder van het getraumatiseerde jongetje omschreef de gebeurtenissen “Mijn oppas was in Görlitzer Park met onze zoon en ze zagen de man zich seksueel uitleven op de pony.” Haar oppas vertelde haar over de gebeurtenissen en sprak er over met de parkwachters in Görlitzer Park. Ze wil hier zelf geen commentaar meer op geven, het incident was te traumatisch.

Een personeelslid van de kinderboerderij vertelde de ‘Berliner Morgenpost’ over het slimme optreden van de oppas aangezien deze een foto van de man tijdens de verkrachting maakte en vervolgens onmiddellijk contact op nam met de werknemers van de kinderboerderij. De parkwachters, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het Görlitzer Park, werden ook ingeschakeld. Het personeel belde de politie. De Syrische pony verkrachter had gemerkt dat zijn daad was waargenomen en liet het dier vervolgens los om snel in het park te verdwijnen.

De parkwachter hebben de man gezocht aan de hand van de foto’s en hem overdragen aan de politie. De man kreeg een verbod om zich nog in de buurt van de kinderboerderij en het park te begeven.  De politie bevestigde een proces verbaal wegens het overtreden van de ‘dierenwelzijnswet’ en het ‘uitlokken van openbare overlast door seksuele handelingen’ tegen de 23-jarige Syriër. Volgens artikel 183a van het Wetboek van Strafrecht is overlast door dit soort gedrag in Duitsland strafbaar met een gevangenisstraf van maximaal een jaar of een geldboete. Overtreding van de ‘Animal Welfare Act’ wordt bestraft met een gevangenisstraf van maximaal drie jaar of een boete als het dier veel pijn heeft geleden.

De kinderboerderij is vooral populair bij jonge gezinnen. Er zijn twee pony’s, twee ezels, een stuk of zes schapen en geiten en zo’n tien kippen, eenden en konijnen. “Hier gebeuren positieve dingen gedurende het jaar”, zegt de medewerker. “Het is jammer dat we nu geassocieerd worden met een dergelijk incident.”

Bron : Berliner Morgenpost

Met groet Bolo

En voordat er kritiek komt, nee de foto boven dit artikel is niet het slachtoffer

 

 

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Syriër verkracht pony op kinderboerderij Görlitzer Park Berlijn voor ogen babysit en kind

  1. bp633livenl // november 11, 2017 om 15:26 //

    straf zal dit schorem zeker niet krijgen want dat volk is heilig verklaart door onze verraders-regeringen.

    Like

  2. “En voordat er kritiek komt, nee de foto boven dit artikel is niet het slachtoffer”

    LoL.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: