Nieuw

Naffers steken slapende dakloze in brand

Screenshot - bewakingsvideo

Twee mannen poseerden voor een foto met een slapende dakloze op het centraal station van München. Dan steken ze zijn plastic tas in brand en vluchten. Alleen de tussenkomst van andere passagiers voorkomt erger, schrijft Die Welt.

In eerste instantie lijkt het een domme maar onschadelijk fotosessie: Twee jonge mannen benaderen afgelopen donderdagnacht op het centraal station van München een dakloze man die ligt te slapen op een bankje. Een van de twee, een man van ongeveer 18 tot 20 jaar oud met een zwarte baseballpet, gaat naast de slaper zitten en de scène wordt door de ander met de mobiele telefoon gefotografeerd.

Maar dan wordt het gevaarlijk. Een van hen steekt een sigaret op, neemt een paar trekjes en gooit de brandende sigaret in de plastic zak met de spullen van de 51-jarige, die hij naast zich had laten liggen.

Maar dat is niet genoeg: met de aansteker steekt hij de inhoud van de tas aan. De twee observeren, “hoe de brand zich ontwikkelde in de tas”, zei een woordvoerder van de politie van München op vrijdag.

Vervolgens vluchten de twee jonge mannen, wiens uiterlijk door de politie wordt beschreven als Arabisch-Noord-Afrikaans, en rennen in een aankomende metro. De op dat moment dronken dakloze merkt hier niets van.

Alleen de beheerste tussenkomst van drie voorbijgangers voorkomt dat er in de nacht van donderdag een ramp plaatsvindt: andere passagiers op het platform zien het vuur ook en haasten zich om te helpen. Twee mannen duwen de brandende zak met hun voeten weg, een ander maakt gebruik van de noodoproepkolom op het platform.

De dakloze werd net op tijd gered

De politie zoekt nu met behulp van foto’s en een video van de bewakingscamera op het platform naar de twee mannen. Ze worden gezocht voor poging tot zwaar lichamelijk letsel.

Voor tips (aan de politie van München onder telefoonnummer: 089 / 2910-0), die leiden tot arrestatie van de verdachten, heeft het Beierse staatsbureau voor criminaliteit een beloning toegekend ter waarde van 1000 euro.

Vergelijkbare gevallen in Berlijn en Hamburg

Een soortgelijk geval gebeurde op kerst 2016 in Berlijn: Toen staken zeven Noord-Afrikaanse mannen in de leeftijd van 15 tot 21 jaar een dakloze man in de metro in brand.

De 21-jarige hoofddader werd wegens toebrengen van ernstig lichamelijk letsel veroordeeld tot bijna drie jaar gevangenisstraf.

In Hamburg zijn al meerdere aanvallen van brandstichting op daklozen gepleegd.

Update – They got them:

http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/obdachloser-in-muenchen-angezuendet-zwei-maenner-festgenommen-haben-uns-spass-erlaubt-a2265797.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6312 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Naffers steken slapende dakloze in brand

 1. Genetisch afval zoals fubar het noemt.

  De soort dat dit soort gruweldaden pleegt , heeft geen menselijk inlevingsvermogen en heeft vanwege het ontbreken daarvan helaas geen (genetisch) bestaansrecht meer. Dat is wat ik ervan denk.

  Liked by 1 persoon

 2. gelijke behandeling, op de brandstapel

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 11, 2017 om 23:34 //

  Waar het op neer komt is dat ze de westerse maatschappij en samenleving haten. Waarom ? Omdat het niet lukt om op een normale manier een plaats binnen die samenleving te bereiken. Op jonge leeftijd door moeder verpest tot in de grond en een autoritaire vader met ontzettend losse handjes. Leren wordt binnen de familie niet hoog aangeslagen, vader heeft ook nimmer een opleiding gehad en kijk eens ! hij heeft een pracht van een uitkering en hangt de hele dag in het koffiehuis, wat zoonlief doet interesseert hem geen bal. En op zeker moment staat hij daar dan; een jaar of zestien en zelfs de lage opleiding die hij koos na de basisschool krijgt hij niet voor elkaar, werkgevers willen hem niet want die zien een jochie met hoge eisen en nauwelijks capaciteiten met daarbij een probleem met autoriteit.
  Een chef die hem vertelt wat hij moet doen? Wie is dat dan wel ? Hij weet het toch zeker veel beter.
  Eind van het liedje is dat hij een minimumuitkering krijgt terwijl hij zelf ook wel ziet dat zijn toekomst alles behalve rooskleurig is. En in plaats dat hij eindelijk eens bij zichzelf te rade gaat geeft hij alles en iedereen behalve zichzelf de schuld. Het ligt aan die kutschool en de stapels huiswerk die hij nooit maakte, het ligt aan de politie die hem telkens als hij weer eens wat flikt aanhoud, het ligt aan de Nederlandse meisjes die op hem spuwen. Teveel om op te noemen. Naar het land van zijn vader is ook geen oplossing, hij heeft een zwaar accent en ook daar zitten ze niet te wachten op uitvreters.
  Kortom het schuim der natie is geboren en die krijg je nooit of te nimmer op het rechte pad. Hopeloos geval, en als hij straks na het uitdienen van zijn straf weer terugkomt bij “zijn matties” is hij gestegen in aanzien.

  Liked by 2 people

 4. Maar een zooitje Noord Afrikanen als fakkel gebruiken tijdens de winternacht feesten

  Liked by 1 persoon

 5. Het is dat het spul zo stinkt anders was het een goed alternatief voor hout in me houtkachel

  Like

 6. templars2017 // november 12, 2017 om 02:54 //

  Het gaat hel goed in onze samenleving , als je dat hoort is het om te walgen ,het gaat zodanig goed dat dergelijke dingen straffeloos kunnen gebeuren.
  Er zal niet op gejaagd worden ,er is immers geen verwonding of overlijden aan gekoppeld.
  Iemand die uit de samenleving valt ,die niet kan rekenen op steun van de staat wordt bijna in de fik gezet door een stel kamelenneukers die op de kosten van de staat leeft en alles heeft waar die dakloze van ontsloten wordt.
  Het eigen volk die niet meer kan dienen in de samenleving wordt in de vergeetput gegooid en de luizen die hier komen aan het sociaal infuus hangen mogen ermee doen wat ze willen.
  Er is veel fundamenteel verkeerd in de samenleving ,de regeringen kunnen hun eigen volk nog geen deftig leven verzekeren maar de import parasieten wel.
  Je mag heel je leven gaan werken (als dat nog mogelijk is) op het eind kan je met hetgeen je van de staat krijgt nauwelijks rondkomen.
  Sommigen onder ons zijn zelfs zo fortuinlijk niet en komen op straat te staan ,letterlijk en figuurlijk , en de straat dat is de vergeetput van de samenleving.
  Deze mensen kunnen op geen enkele tussenkomst van de staat rekenen ook al hebben ze een deel van hun leven er aan bij gedragen, het is niet altijd de dakloze zijn fout dat hij zijn plaats in de samenleving heeft verloren ,het beeld van de eeuwige dronkaard die onder een brug slaapt
  is niet meer van deze tijd , velen onder hen zijn slachtoffers van het economisch wanbeleid van de regeringen ,het minste dat ze zouden kunnen doen is zorgen dat er een menswaardig bestaan is weggelegd voor deze mensen ,dan zouden hufters zoals hierboven dergelijke gruweldaden niet kunnen plegen.
  Neem het geld dat ze in de parasieten steken en gebruik het voor de slachtoffers van het wanbeleid van de regeringen.
  Geef woningen aan je eigen noodlijdende bevolking in plaats van die zandvlooien, zorg dat je eigen mensen morgen nog mens kunnen zijn en geen menselijk sociaal afval.
  Wat betreft die twee brandstichters ,een huis in brand zetten is erg maar een mens proberen in brand te steken heeft met menselijkheid niets meer te maken, als ze gesnapt worden ,wat te sterkste te betwijfelen valt, dan zou het gepast zijn om er hetzelfde mee te doen …….

  Like

 7. jackvanderveen // november 12, 2017 om 08:46 //

  laten het in iedergeval geen noord-afrikanen zijn vandaag maar een paar lullige turkse lolbroeken. naar ik kan oordelen op de foto. Sowieso eentje is turks, duch die kale knikker heeft er ook veel van weg.
  veel verschil zit er ook weer niet tussen.
  bij beide (volgens nederlands O.M.) rassen treft men veel afval aan.
  even ter zıjde:
  wat is een turk en een marokaan met een hek ertussen: gescheiden afval.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s