Nieuw

‘Jongens’ vallen vrouw lastig in trein naar Eindhoven, BOA buiten dienst zit toevallig in coupé

Door: Erik Luiten

EINDHOVEN/DEN BOSCH – Een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van de NS heeft twee jongens op heterdaad betrapt, toen zij een vrouw in de trein lastigvielen. De politie heeft de jongens na een vechtpartij opgepakt.

De BOA zat net in de trein vanuit Den Bosch naar Eindhoven rond middernacht op dinsdagavond 7 november. Een collega belde hem op: ,,Reizigers melden dat er twee vervelende jongens in jouw trein zitten”, schrijft de BOA op de Facebookpagina van NS Veiligheid & Service.

Op het moment dat hij de telefoon ophangt, lopen twee jongens zijn coupé binnen. Ze lopen direct op een vrouw af die alleen zit en beginnen haar lastig te vallen. De BOA legitimeert zich en spreekt de jongens aan. De conducteur is op dat moment ook aanwezig.

Lees verder:

https://www.ed.nl/eindhoven/jongens-vallen-vrouw-lastig-in-trein-naar-eindhoven-boa-buiten-dienst-zit-toevallig-in-coupe~aaa34a52/

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6034 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on ‘Jongens’ vallen vrouw lastig in trein naar Eindhoven, BOA buiten dienst zit toevallig in coupé

 1. MOHAMMEDANEN?

  De vraag stellen is hem beantwoorden…

  Sorry heren, ben heel melig vanavond, morgen heel vroeg op, de hond moet morgen voor de eerste keer geshowd en we verwachten er maar niks van met dit eigenzinnige ding.

  Like

 2. templars2017 // november 12, 2017 om 03:03 //

  “We rollebollen wat ” is dat de polcor omschrijving van “hij heeft mij een mep verkocht en ik heb hen er één terug gegeven”?

  Like

 3. Of deze dan: “keet geschopt”, uit het Belgische artikel over die Marokaanvandalen.
  Ik weet het niet hoor, maar vroeger was keet schoppen een beetje dollen en lol maken, en niet vernielen en auto’s verbranden.

  Like

 4. Wat was het ‘kleurtje’ van deze ‘vervelende’ jongens ? Dat is ook weer zo politiek correct. Als het niet vermeld wordt, nou ja, dan weet je het wel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s