Nieuw

“Je wordt dronken en gaat met een Noord-Afrikaan mee” – Italiaanse priester verwijt verkrachting aan haar zelf

Foto ter illustratie.

Een Italiaanse priester heeft voor grote verontwaardiging gezorgd omdat hij een meisje die verkracht is heeft verteld dat het haar eigen schuld was, omdat ze zelf ervoor had gekozen om samen met vluchtelingen dronken te worden en rond te hangen.

De geestelijke van Bologna, Fr Lorenzo Guidotti, ging de sociale media op om het meisje te kastijden. Hij zei dat het slachtoffer, dat minderjarig is, niet kon klagen omdat ze zelf omgang had gezocht met vluchtelingen, meldden verschillende Italiaanse media.

“Lieverd, het spijt me, maar … je wordt vreselijk dronken … en met wie ga je dan mee? Een Noord-Afrikaan?” Schreef Guidotti op Facebook. “Het spijt me maar als je in de piranha-tank zwemt, kun je niet klagen als je een ledemaat verliest.”

“Begrijp je dat je, samen met de alcohol, de ideologische tirade naar binnen gedronken hebt om ‘iedereen te verwelkomen’?”, zei de priester in een duidelijke verwijzing naar diegenen die in Italië de massale opvang van migranten ondersteunen.

“Lieverd, op zo’n moment is half naakt wakker worden het minste wat je zou kunnen overkomen”, voegde hij eraan toe, wat alleen zichtbaar was voor vrienden van de geestelijke. Het werd echter opgepikt door de Italiaanse Radio Citta del Capo, die de rant op zijn website publiceerde – waarna het viraal ging.

Toen hij geconfronteerd werd met zijn opmerkingen, zei Guidotti dat hij, ondanks wat hij zelf had geschreven, het meisje niet persoonlijk had aangevallen, maar gewoon probeerde kinderen en ouders aan het denken te zetten. Hij verontschuldigde zich later bij het slachtoffer, schrijft RT.

Het is niet duidelijk welke disciplinaire maatregelen hij eventueel van het Vaticaan zal ontvangen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6344 Articles)
Altijd in oppositie.

21 Comments on “Je wordt dronken en gaat met een Noord-Afrikaan mee” – Italiaanse priester verwijt verkrachting aan haar zelf

 1. Hij heeft groot gelijk. Tijd dat de Kerk wakker wordt. Die paus mag dan een kwaadaardige marxist zijn, de katholieke kerk heeft nog steeds een enorme invloed in zuidelijke landen, over de Orthodoxen maak ik me niet zo’n zorgen die hebben sowieso al de pest aan de Islam. De kerk is nog steeds een formidabele mobiliserende macht.

  Noordwest-Europese protestanten daar moeten we het niet van hebben. Mannenbroeders als die van de SGP zijn zwaar in de minderheid.

  Liked by 2 people

 2. En de protestantse leiders hier in Zweden dwepen met de islam. Die zijn bezig hun kerken tot moskeeën om te bouwen. En maar janken dat er nog meer moslims naar binnen moeten komen. Het maakt hun geen reet uit dat ze massaal kerkleden verliezen. Ze zijn helemaal verdwaasd door hun eigen ‘goed’ doen. Laatst was er weer een letterlijk aan het huilen op tv omdat er een paar Afghanen gedeporteerd werden. Het was nog fake ook. Hij draaide zijn gezicht voor de camera weg omdat je kon zien dat er geen traan uit kwam. Wat is het toch een vreselijk vals vies huichelachtig volk.

  Liked by 1 persoon

 3. Als de grote schoonmaak begint komen die als eerste aan de beurt.

  Liked by 1 persoon

 4. Katholieken:

  Like

 5. Die Poolse katholieken zijn toch anders. Die hebben nog steeds pijn in hun reet van die andere onderdrukker, communisme.

  Like

 6. Ik ben een ongelovige hond, maar besef dat we bondgenoten nodig hebben.

  De vorige paus in zijn Regensburg Rede:

  Benedictus citeerde enkele zinnen uit een betoog van de erudiete Byzantijnse keizer Manuel II Palaeologus in een dialoog met “een geleerde Pers”, en uit waarnemingen over dit betoog, gemaakt door Theodore Khoury.

  Het omstreden citaat luidt:

  Aanhalingsteken openen
  “Zonder te veel details aan te halen, zoals het verschil in behandeling van degenen die het “Boek” hebben (de “gelovigen”) en de “ongelovigen”, richt hij zich bruusk tot zijn gesprekspartner met de centrale vraag over het verband tussen godsdienst en geweld in het algemeen. Hij zegt: ‘Laat mij zien wat Mohammed voor nieuws heeft gebracht en je zult er slechts slechte en onmenselijke dingen vinden, zoals zijn gebod om het geloof dat hij predikte te verspreiden met het zwaard.’ Nadat de keizer zich zo krachtig heeft uitgesproken, verklaart hij vervolgens tot in detail de redenen waarom het verspreiden van het geloof door middel van geweld onredelijk is. Geweld is onverenigbaar met het wezen van God en het wezen van de ziel. ‘God’, zegt hij, ‘houdt niet van bloed. En op een onredelijke manier handelen is tegengesteld aan het wezen van God’. Wie iemand tot het geloof wil brengen, heeft de gave nodig om behoorlijk te kunnen spreken en juist te redeneren, zonder geweld en zonder dreigementen. Om een redelijke ziel te overtuigen, heeft men geen sterke arm, of wapens of andere middelen nodig, waarmee men iemand met de dood kan bedreigen”.

  Aanhalingsteken sluiten
  Benedictus gebruikte het argument van Manuel II om het christelijk standpunt dat “niet-rationeel gedrag tegenstrijdig is met Gods natuur” te onderstrepen. De paus zei in zijn rede dat het christendom altijd een vorm van logos heeft gebruikt. De citaten die de paus selecteerde, kunnen zo geïnterpreteerd worden dat het christendom dit wel kende maar de islam niet.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Regensburglezing

  Liked by 1 persoon

 7. Hier nog eentje.
  Mikael Mogren, bisschop van Västerås, die in ‘tranen’ uitbarst als een verslaggever van SVT nieuws hem vraagt of het echt de taak van de kerk is om betrokken te raken bij politieke kwesties. De gevoelige snaar begint zogenaamd te huilen bij het idee van vluchtelingenkinderen in rubberboten. En riep de bisschop van Stockholm en premier Stefan Löfvén op om meteen verantwoordelijkheid te nemen. Op 00:18. Wat een fucking fake.

  Liked by 1 persoon

 8. Van de zomer kwam ik tijdens het hondje uitlaten zijn foto tegen op het prikbord bij de ingang van het bos. Ik heb hem eraf gescheurd en onder mijn voeten vermorzeld. Hij had zichzelf ook nog is in plastic gehuld om niet nat te worden Ik heb hem helemaal stuk geschaafd. Daarna voelde ik me iets beter.

  Liked by 1 persoon

 9. overgoten met de welkom migranten sauce betaald ze de prijs voor haar arrogante domheid.
  Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

  Like

 10. Ja, dat zal wel zo zijn, maar ik moet ook betalen voor hun arrogante domheid en voelen omdat hen niet luisteren. En dat zit me toch wel een beetje dwars, om het mild uit te drukken.

  Like

 11. Ik ga mijn hondje uitlaten en het prikbord checken. Op dit uur kuieren er ook allemaal herten over de straat hier. Als je ze voorzichtig en langzaam benadert kom je heel dicht bij ze. Ze zijn aan mensen gewend en nieuwsgierig.

  Liked by 2 people

 12. Waarom kunnen bepaalde ouders hun kinderen niet behoorlijk opvoeden en voorbereiden op de wereld zoals die er nu uit ziet?
  Dat het 14 jarige meisje niet aan seks denkt, wil helemaal niet zeggen dat de ander dat ook niet doet, integendeel.
  Ze heeft zichzelf ernstig in gevaar gebracht met haar onverantwoordelijke gedrag, maar het is en blijft een kind…

  Like

 13. Waar je mee omgaat, wordt je mee besmet.

  Like

 14. Die priester heeft groot gelijk en als een 14 jarige zich laat vollopen met drank en vervolgens met zo’n hiv neger meegaat waar zijn de ouders dan ? .
  Niet komen janken oprotten en zelf verantwoording nemen

  Like

 15. Henk der Niederlànder // november 11, 2017 om 14:44 //

  Tja H/slot.
  Daar zit hem de fout.
  Zelf verantwoording nemen krijg je er bij de jeugd niet ingetimmert.
  Als Ik die snotneuzen zo af en toe eens aanhoor dan is al wat fout loopt altijd de schuld van een ander en ligt de fout nooit bij hen zelf.
  Een hele generatie is opgegroeid met het idee dat ze zelf geen fouten maken en men noemt dat dan zelfbewustzijn.
  Naar mijn bescheiden mening is dat gewoon idioterie.

  Liked by 1 persoon

 16. Hoewel ik het niemand toewens en het me spijt dat het meisje dit heeft moeten meemaken ben ik het in dit geval gewoon eens met de uitlatingen.
  Wat voor ouders laten een minderjarig meisje zo dronken worden dat ze nauwelijks meer weet wat ze doet? Op 14 jarige leeftijd notabene?
  En dan met een afrikaan meegaan?
  Ja sorry hoor, het is een harde les, maar het is gewoon wel hoe de werkelijke wereld in elkaar zit. Al dat schorriemorrie uit de Afrikaanse en Arabische landen kan niks, weet niks en wil niks. Behalve gratis geld en seks met alles waar ze hun pik in kunnen steken.

  Liked by 1 persoon

 17. bp633livenl // november 11, 2017 om 15:17 //

  Eigen schuld dikke bult
  Niet meer en niet minder.

  Like

 18. Esperanza // november 11, 2017 om 15:34 //

  @Fub

  Mooi hoor, die serene woorden van Manuel de Byzantijnse keizer, alleen jammer dat de rede van de christen weinig kans maakt tegen zwaard of kalasjnikov van de islam.

  Liked by 1 persoon

 19. Henk, zelfde als wat Hilarious Clinton mankeert. lack of self reflection.

  Liked by 1 persoon

 20. polderboy // november 11, 2017 om 16:48 //

  De geestelijke heeft gelijk, hoewel het piranha’s betreft, die massaal de Europese tank met guppy’s binnen mogen zwemmen van de elite, en niet andersom,.
  Daarnaast wordt aan die 14 jarige guppy’s op school en door Rutte verteld, dat die piranha’s allemaal hele zielige (dubbele) slachtoffers zijn.

  Liked by 1 persoon

 21. Zou me niets verbazen als ze straks zwanger is en het ziellug kindje houdt fijn he pa &ma die multi culti maatschapij

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s