Nieuw

ISIS dreigt kinderen aan te vallen in huiveringwekkende terreurpropaganda, voorafgaand aan de herdenking van de aanslagen in Parijs in 2015

Maandag 13 november herdenkt men in Frankrijk het bloedbad in Bataclan. Een poster toont de Eiffeltoren samengevoegd met een geweer. Hierbij de huiveringwekkende waarschuwing dat ze de kinderen van Frankrijk gaan vermoorden. De waarschuwing aan Frankrijk dat ze speciaal voor de ouders hun kinderen zullen vermoorden samen mer de oproep aan de ‘lonely wolves’ om speciaal op deze dag de Fransen wederom keihard te treffen toont ons dat de terreurorganisatie nog steeds springlevend is.

1

Deze poster werd uitgegeven door de aan ISIS-gelinkte Wafa ‘Media Foundation, die tevens verantwoordelijk is voor posters van schijnexecuties van beroemde voetballers om middels aangekondigde terreuraanslagen het WK van volgend jaar te bedreigen.

Het bevat berichten in zowel het Arabisch als het Engels, waarin staat dat Frankrijk ‘een zeer zware prijs zal gaan betalen voor de oorlog tegen de islam’.

‘We zullen wraak nemen voor het verspilde bloed van moslims in uw land, we zullen de jongeren doden voordat de ouderen dit ook maar in de gaten hebben.’

Maandag herdenkt men dat het twee jaar terug is sinds de terreuraanslagen op Parijs waarbij terroristen van de islamitische Staat 130 mensen doodden in cafés, het nationale stadion en het Bataclan-theater op 13 november.

Vorige maand, nadat ISIS was verbannen uit zijn Syrische bolwerk Raqqa, meldde de Franse minister van Buitenlandse Zaken, Jean-Yves Le Drian, dat de verwoestende aanslagen van november 2015 ‘niet ongestraft’ zouden blijven.

‘Ik was erg ontroerd door deze overwinning omdat iedereen weet dat de bevelen vanuit Raqqa kwamen, de beslissingen daar werden genomen, de daders van de aanslagen van daaruit in Frankrijk kwamen,’ zei Le Drian tijdens een bezoek aan Madrid.

‘Dus de misdaden van de Bataclan zijn niet ongestraft gebleven’, zei hij met betrekking tot de concertlocatie waar IS-jihadisten 90 concertgangers massaal afslachtten op 13 november 2015.

Kort daarna publiceerde Wafa ‘verontrustende gruwelijke spotbeelden van voetballers Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Neymar met executie en moord.

1

Op één afbeelding wordt een bebloede en gekneusde Ronaldo gezien die knielt met een jihadist die een mes achter zich houdt. De Portugese ster heeft een blauw oog en op de achtergrond ligt een stapel puin en gebroken botten.

De poster heeft aan de linkerkant een WK 2018-logo met de woorden: ‘Onze woorden zijn wat je ziet NIET wat je hoort. Dus wacht maar even. We wachten ook … ‘onderaan.

1

Op een andere poster lijkt Messi te zijn onthoofd terwijl de Braziliaanse Neymar op zijn knieën wordt afgebeeld terwijl hij huilt, terwijl een terrorist naast hem staat met een mes in zijn handen.

1

De poster luidt: ‘Je zult geen veiligheid genieten totdat we hier in moslimlanden leven.’

Zouden er nu echt nog mensen zijn die serieus willen beweren dat ISIS is verslagen?

Of wellicht kan iemand mij nog even uitleggen wat islam in hemelsnaam met vrede te maken heeft.

Met groet Bolo

Bron Mail Online

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on ISIS dreigt kinderen aan te vallen in huiveringwekkende terreurpropaganda, voorafgaand aan de herdenking van de aanslagen in Parijs in 2015

 1. Je snapt niet dat de hele fucking wereld nog excuses maakt voor deze troep, een wereld wijde genocide op die cult mag van mij gisteren nog beginnen.

  Liked by 2 people

 2. Tja ik snap het ook niet. De westerse wereld had en heeft mogelijkheden genoeg om ze uit te roeien maar er lijkt een geheime agenda te bestaan met redenen om het niet te doen. Misschien de wapen lobby. Hoe langer het duurt hoe meer zij kunnen leveren terwijl napalm gebruik het verschijnsel in één klap uit roeit. Dan kunnen ze niet schuilen. Of fosfor bommen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 11, 2017 om 23:48 //

  Ze vinden dat wij hen de oorlog hebben verklaard. Nou prima, dan moeten we die oorlog maar eens op gaan pakken. Maar dan écht ! Stop maar met interventies bij brandhaarden, als ze elkaar af willen slachten dan moeten ze dat vooral doen maar wij laten geen vluchtelingen toe, jullie wilden een islamitische samenleving, nou veel plezier ermee. Schop om te beginnen het uitschot maar eens uit de westerse samenleving, in bestaande moskeeën mag alleen nog de nationale taal van het land gesproken worden, financiering vanuit het buitenland onmogelijk maken. Financiële problemen ? Sluiten die hap. Geen moslim er meer in en die er zijn goed in de gaten houden, één misstap en ze gaan retour.

  Liked by 1 persoon

 4. De aanslagen van 2015 zijn nog niet vergeten , en dan dreigen om de kinderen van Frankrijk te laten boeten voor wat wij hen aangedaan hebben ? IS is geen staat zoals wij dat erkennen het is een ideologie ,de grenzen zijn niet echt belangrijk ,want grenzen zijn gekend , als ze hun gecontroleerd gebied verspreid hebben over Europa is dat een veel gevaarlijker gegeven want daar zijn geen grenzen ,hoeveel no-go zones zijn er al in Europa? dat is het Europees kalifaat in wording , en ze breiden nog almaar uit ,als er overal van die zones zijn dan zijn we in feite omsingeld zonder kenbare en tastbare grenzen, dan hebben ze overal uitvalbasissen en kunnen ze doen met ons wat ze willen.
  Hun organisatie is veel groter dan gedacht wordt ,hun strijdmacht dus ook ,en wij wij liggen half te slapen voor het tv kastje………………

  Liked by 2 people

 5. Met dit soort publicaties graven de islamisten hun eigen graf.
  Dat weet de politieke Europese elite ook en daarom worden zulke publicaties zorgvuldig buiten de gevestigde media gehouden.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp // november 13, 2017 om 06:49 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: