Nieuw

Gewelddadige Somalische crimineel krijgt £80,000 schadevergoeding omdat hij te lang vastzat in afwachting van zijn uitzetting

Gewelddadige Somalische crimineel die 13 keer gevangen is gezet, krijgt £ 80.000 schadevergoeding van belastingbetalers omdat hij te lang in bewaring werd gehouden terwijl Binnenlandse Zaken probeerde hem uit het VK te gooien.

 • Somali werd een meervoudige en gewelddadige overtreder nadat hij vanuit Somalië naar Groot-Brittannië kwam
 • Binnenlandse Zaken besloot hem te deporteren nadat hij 30 veroordelingen had behaald
 • Maar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens heeft de deportatie stopgezet en hij werd vastgehouden
 • Het hooggerechtshof oordeelt nu dat hij op onrechtmatige wijze is vastgehouden en kent hem een enorme schadevergoeding toe

Theresa May was minister van Binnenlandse Zaken in de periode dat Abdulrahman Mohammed ten onrechte vastzat

Een gewelddadige Somalische misdadiger met 30 veroordelingen op zijn naam heeft bijna £ 80.000 schadevergoeding van de overheid ontvangen nadat hij te lang werd opgesloten.

Abdulrahman Mohammed, 39, is meer dan een dozijn keer gevangen gezet voor misdaden waaronder geweld, mesbezit en meerdere aanvallen en overvallen.

Maar een rechter heeft nu geoordeeld dat het ministerie van Binnenlandse Zaken hem 445 dagen te lang in de gevangenis heeft gehouden toen ze probeerden hem te deporteren.

Ondanks het feit dat de rechter hem beschreef als ‘een veelvuldige en gewelddadige overtreder’, kende rechter Edward Pepperall QC hem £ 78.500 aan compensatie toe.

Mohammed’s eigen advocaat meldde in een ironisch understatement dat Mo geen aanwinst was voor de maatschappij, maar als gewetenloos lid van deze beroepsgroep eiste hij toch de gutmenschelijke schadevergoeding voor het Afrikaanse onmens. (dit stukje is bepaald niet letterlijk vertaald, Fub, sorry) 

De rechter zei: ‘Ik begrijp best waarom de minister van Binnenlandse Zaken hem wil deporteren.’

Maar rechter Pepperall oordeelde dat Mohammed ‘ten onrechte gevangen was’ en ‘recht had op gerechtigheid in een geciviliseerde samenleving’.

Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens had bepaald dat Groot-Brittannië hem niet uit mocht wijzen -omdat Somaliërs hun land zelf onleefbaar gemaakt hebben voor zichzelf en het dus onmenselijk is om hem terug te sturen naar een situatie waar hijzelf medeverantwoordelijk voor is, Fub- en heeft nu geoordeeld dat hij op onrechtmatige wijze werd vastgehouden terwijl de autoriteiten naar een oplossing zochten voor dit islamitische Afrikaanse probleemgeval.

De gewelddadige brutale criminele rovende en overvallende Somalische illegaal was zieliger dan zielig volgens het Europese Hof voor de Rechten van alle Mensen behalve Europeanen

Mohammed werd onderworpen aan martelingen en ‘onvoorstelbare barbaarsheid’ toen hij 13 was en bij zijn familie in Mogadishu woonde, hoorde het hof. 

Zijn oom werd doodgeschoten en een meisje werd pal voor hem op zijn Afrikaans ge-#metoo-d, voordat de schurken door zijn wangen sneden met bajonetten in een poging zijn tong uit te snijden, omdat ze elke anatomische kennis ontbeerden.

Daarna werd hij gebrandmerkt met een end ijzer waar ze normaal vee mee brandmerken. (en hier zeiken ze over Zwarte Piet, terwijl daar negers doodleuk gebrandmerkt worden door andere negers als vee)

De rechter vermeldde een totaal van 30 veroordelingen op zijn strafblad tussen 1998 en 2013, waarvoor hij 13 vrijheidsstraffen kreeg.

Volgens Mo was dat wel verklaarbaar: ‘Ik was een jonge jongen in een nieuw land met vrijheden en een cultuur die ik niet eerder heb meegemaakt. Ik werd aangetrokken door zoveel dingen die niet goed voor me waren en ik wist niet hoe ik mezelf kon stoppen of beperkingen opleggen. ‘

Nadat Mo bij binnenkomst in Groot-Brittannië asiel werd geweigerd, kreeg hij verlof om te blijven – maar slechts tot augustus 2000. In januari 2008 besloot de minister van Binnenlandse Zaken dat het genoeg was en vaardigde een uitzettingsbevel uit. Maar advocaten gingen met zijn zaak naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en Engeland mocht hem tot nader order niet uitzetten.

De rest vind ik niet interessant om te vertalen want is grotendeels herhaling, en staat hier:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5069669/Violent-Somali-criminal-wins-80-000-detention-payout.html

Inmiddels is het 2017 en veroordeelt één van onze ‘eigen’ rechters ons tot het betalen van jizya, de islamitische vorm van maffiaans afpersings/protectiegeld (waar dacht je dat de maffia dat truukje van geleerd had, en de islamitische bezetting van Sicilië duurde hoelang ?)

Het niet geheel complete strafblad van de te pamperen zieligerd:

2 February 1998 – Community service for shoplifting

30 July 1998 – Fined for criminal damage failing to surrender to

20 November 1998 – Fined for allowing himself to be carried in a vehicle taken without authority and failing to surrender to custody

12 January 1999 – Four months detention in a young offenders’ institution for burglary

29 March 1999 – Conditional discharge for possession of an offensive weapon

26 March 2002 – Fined for possession of cannabis and resisting/obstructing a constable

6 November 2002 – Four years imprisonment for two offences of robbery

25 February 2002 – Fined for deception

17 March 2006 – Two years jail for robbery

20 April 2009 – Fined for disorderly behaviour

28 May 2010 – Community order for criminal damage

13 January 2011 – Suspended sentence for using racially or religiously aggravated words

17 February 2011 – Suspended sentence for twice failing to surrender to custody and failing to comply with a community order

17 March 2011 – Three months jail for failing to comply with the community requirements of a suspended sentence

23 May 2011 – Ten weeks jail for two assaults

25 July 2011 – One day in prison for disorderly behaviour

17 November 2011 – Four months jail for possession of a knife

24 May 2012 – Five months jail for affray

22 August 2012 – Fined for using threatening, abusive or insulting word with intent to cause fear of violence and shoplifting

24 August 2012 – Five months jail for common assault

26 November 2012 – Eighteen weeks jail for common assault

14 June 2013 – Fined for possession of cannabis

5 December 2013 – Jailed for four years for robbery

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Gewelddadige Somalische crimineel krijgt £80,000 schadevergoeding omdat hij te lang vastzat in afwachting van zijn uitzetting

 1. Jackvanderveen // november 11, 2017 om 11:56 //

  Die gaat lekker naar Somalië twrug, daar waarvhet dagloon 3dollar (!!!) is. Met zijn 100.000 dollar op zak kan hij dus nog heel lang rentenieren. Maar liefst 100 jaar, interest ingecalculeerd.

  Like

 2. Dat Engeland zich in deze zaak wat van het Europees hof aantrekt is mij een raadsel.
  Dat hof heeft toch geen enkele macht.
  Weg met dit hof en weg met somaliérs

  Like

 3. Die gelukszoekers hebben groot gelijk , ik zou het ook doen en daarvoor hoef je geen moslim te zijn . Ze moeten de politici tegen de muur zetten die het mogelijk maken dat deze mensen zo kunnen parasiteren .

  Liked by 1 persoon

 4. Claudia M. // november 11, 2017 om 14:27 //

  Q; … in een geciviliseerde samenleving.
  De rechter gaat hier compleet voorbij aan het feit dat je dan ook met geciviliseerde mensen te maken moet hebben, welke in dit verhaal ook voorkomen, maar dan als slachtoffer! Veelal voor het leven getekend, want nog niet zo heel lang geleden, hadden wij hier nog niet zoveel last van als nu het geval!

  Dit zijn afspraken die wij onderling gemaakt hebben, maar als je met volk te maken krijgt die deze afspraken aan het poepgat afvegen, dan is er geen sprake meer van civilisatie!

  En als Somalië het land onleefbaar heeft gemaakt, wil dat niet zeggen dat dit sujet daarom het onze onleefbaar mag maken en dat al 20 jaar lang! Over mensenrechten gesproken… Zijn de slachtoffers van deze crimineel al gecompenseerd? Hij kan het nu betalen…

  Like

 5. 445 dagen te lang in vakantie oord crow bar motel, geef hem een rekening in plaats

  Like

 6. Met dat geld moet hij onmiddellijk al zijn slachtoffers een schadevergoeding betalen…..oh nee, toch niet, want dat zijn toevallig Engelse mensen en die mogen gewoon kapot vallen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s