Nieuw

De ware islam zoals beschreven in de koran, hoe lang blijft u onwetend? Stop de verdere islamisering in Nederland!

Slachthuizen voor Mensen door Moslims, “Hitler was een Weldoener…” Niets doen is GEEN optie!

Vergeleken bij wat de koran zijn volgelingen voorschrijft te doen met iedereen die anders denkt, oftewel iedereen die geen moslim is in de ogen van wie zichzelf wel een moslim vind, was de antisemitische massamoordenaar van de Tweede Wereldoorlog Adolf Hitler een weldoener.

Alleen al het zien van de beelden die gemaakt zijn nadat ‘Islamic State’ weer een slachtpartij heeft aangericht voor de ogen van een zwijgzaam vanuit de luie stoel voor de HD TV toekijkende wereld, maakt je kotsmisselijk en ziek.
De ergste horror films zijn niet zo weerzinwekkend als wat islamieten op dit moment de mensheid aandoen.

We gaan als brave Nederlanders ’s morgens naar ons werk en komen ’s avond weer terug, zonder te beseffen dat vele tienduizenden helemaal nooit meer terug komen, omdat ze op barbaarse weerzinwekkende wijze zijn vermoord. Het lijkt logisch dat we niet van elkaar in Nederland of de rest van de nog vrije westerse wereld kunnen verwachten dat we massaal naar Syrië, Irak of Gaza vertrekken. Hoe logisch vinden we dat straks nog als er in Nederland een school met 400 kinderen op vergelijkbare wijze barbaars wordt uitgemoord? Ondenkbaar? Niet als we niets doen

leesverder>>
jeruzalempost
Also published on Zeepertje.com

 • Warning(Graphic)Slaughter houses in Syria!

De beelden in bovenstaande video kunt u hier, hier en hier via LiveLeak links bekijken. Nog niet overtuigt? Hier dan.

Een andere ooggetuige die gevangene was van moslims in Syrië;

 • Actual And Literal Islamic Human Slaughterhouses For Christians Discovered Walid Shoebat

 • The Glazov Gang-Islamic Human Slaughterhouses for Christians

Wanneer we niets doen worden wij een islamitische staat oftewel, een kalifaat waarin dit de norm is volgens de islamitische doctrine. U gelooft het niet? Kijk naar de gruwelijkheden en vervolging in de huidige islamitische landen.

Wat moet er eerst gebeuren alvorens u begrijpt? Dan is het waarschijnlijk ONOMKEERBAAR. Immigratie en geboorteratio’s van moslims en hun dwang/beroep op democratische rechten (die wij zelf ontwikkeld hebben) gaan ons vernietigen wanneer we nog langer tolerantie tonen naar een dergelijke ideologie!


Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on De ware islam zoals beschreven in de koran, hoe lang blijft u onwetend? Stop de verdere islamisering in Nederland!

 1. Hoe meer ik zie hoe meer ik een automatisch wapen wil pakken om er een zooitje af te schieten.
  Wat een vies goor zooitje apen. Mensen kan ik het niet noemen en ook geen honden omdat honden trouw zijn. Apen niet die zijn net als sommige mensen bezig hun rivalen op een afschuwelijke manier af te maken. Kijk maar naar documentaires over de chimpansee.

  Liked by 1 persoon

 2. bp633livenl // november 11, 2017 om 15:38 //

  over 2 generaties wellicht ook in dit theater.

  Liked by 1 persoon

 3. En het gaat maar door, de islamisering. Bizar geval: Gemeente Den Haag organiseert een omgevingsoverleg. Waar? In de moskee! Wel allemaal eerst even schoenen uitdoen aub.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: