Nieuw

Bedreigingen tegen Wilders vaker en grover

PVV-leider doet 100 keer aangifte – per maand

DEN HAAG – Geert Wilders zegt dat de bedreigingen aan zijn adres gruwelijker worden. Naast verwensingen via de mail krijgt de PVV-leider ook via sociale media steeds meer onheilspellende berichten toegespeeld. Hij doet daardoor vaker aangifte bij de politie. „Toen ik aangifte over dreigmails deed, ging het om 100 à 200 per jaar. Nu doe ik dat per maand.”

De dreigementen worden steeds grover, merkt Wilders. „Mijn ingewanden moeten eruit, mijn familie zou voor de trein worden gelegd”, verhaalt hij uit de verwensingen.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1153029/bedreigingen-tegen-wilders-vaker-en-grover

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5812 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Bedreigingen tegen Wilders vaker en grover

 1. Daar zal het rechterstuig natuurlijk niets aan doen,want die zijn zo dol op discrimineren,misdaad loont in dit land,per slot zijn dit slachtoffers,zelfs dubbel volgens psychopaat Rutte,al zijn slachtoffers ook vaak daders,zo zijn ze opgevoed.

  Like

 2. Het aantal aangiftes stijgt, maar hoe zit het met de bestraffing en veroordeling, wat gebeurd er eigenlijk met de aangiften? Als politie al voorgedrukte aangiften klaar legt TEGEN Wilders en mensen oproept om aangifte te doen, in hoeverre gaan ze dan zijn rechten nog behartigen? De oud commisaris van Amsterdam die op TV zei dat Wilders dood moest, is die ooit gestraft?

  Een rechtsysteem heeft slechts nut als het objectief en neutraal word toegepast, anders is het geen rechtssysteem meer maar een veroordelings en reprecussie machine.

  Als burger wil ik wel eens weten of de politicus op wie ik heb gestemd bij de laatste verkieziengen eigenlijk wel rechten heeft. Mijn rechten ken ik ondertussen, die zijn er niet.

  Bescherming word selectief toegepast, net als straffen en vervolgen.

  Als ik op TV zeg dat Rutte dood moet word ik opgepakt. Als iermand dat over Wilders zegt gebeurd er niets.

  Is het mogelijk om als burger en belanghebbende partij als nog aangifte te doen tegen die Amsterdamse politie commissaris, zodat hij tien uur kan gaan schoffelen?
  De prijs zal zijn dat wij als burger maanden moeten trachten die aangifte geaccepteerd te krijgen, en jaren moeten wachten om mogelijk een veroordeling te zien….

  Gerechtigheid is geemigreerd, net als fatsoen en normen en waarden. Apenland !

  Sterkte Geert, als je kunt emigreer, er is hier niets te redden wat de moeite waard is en de wereld weet dat je een echte politiek vervolgde persoon bent. Probeer de jaren van je leven nog een beetje voor jezelf te houden, dit land verdient de afbraak die men wenst. Lafaards hebben geen rechten.

  Liked by 3 people

 3. Interessant te weten of er nog iemand van die vele bedreigers ooit veroordeeld is door deze met 2 maten metende magistraten !

  Like

 4. Like

 5. bp633livenl // november 11, 2017 om 15:23 //

  Aan het achterlijke taalgebruik weet je precies wie dat heeft geschreven….minder, minder, heel veel minder van dit tuig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: