Nieuw

Vijf immigranten vervolgd voor groepsverkrachting in Fittja – ramden haar hoofd op de grond tot ze het bewustzijn verloor

Foto ter illustratie. Personen op de foto hebben niets met het artikel te maken. © SuaveKevinKariuki

Zweden – Vijf mannen worden nu vervolgd voor de opmerkzame groepsverkrachting in Fittja in het najaar van 2016, waar maar liefst 20 mannen aan hebben deelgenomen. Drie van de aangeklaagden worden beschuldigd voor ruwe verkrachting en twee voor medeplichtigheid. Alle verdachten zijn immigranten.

Het was in augustus 2016 toen een 30-jarige vrouw in het centrum van Fittja in Botkyrka meeging met een groep mannen naar een andere openbare plaats. Onderweg werd ze door een groot aantal mannen aangevallen en onderworpen aan “zeer ernstig seksueel geweld”, heeft de politie eerder op zijn website geschreven.

De verkrachte vrouw is in de dertig en heeft verklaard dat de groepsverkrachting meerdere uren heeft geduurd.

“Het handelt zich om een vreselijke verkrachting wat bij mijn cliënt tot een zeer zware pijnlijke trauma heeft geleid. Dit is een van de zwaarste gevallen van verkrachting die ik in mijn 26 jaar werkzaamheden heb meegemaakt ,” schreef de raadsvrouw, advocate Elisabeth Massi Fritz, in een e-mail naar de krant Metro in september.

De politie beveiligde technisch bewijsmateriaal en toen de resultaten van het Nationaal Forensisch Instituut beschikbaar waren, konden verschillende vermoedelijke daders worden aangehouden, maar lang niet iedereen werd geïdentificeerd. Volgens Metro verklaarde de officier van justitie dat 20 mannen hadden deelgenomen aan de groepsverkrachting.

Nu worden vijf van de daders aangeklaagd, die vandaag tussen de 19 en 29 jaar oud zijn. Op het moment van de misdaad was een van hen slechts 17 jaar oud.

Drie zijn aangeklaagd voor grove verkrachting en twee voor medeplichtigheid. De twee laatste hebben de groepsverkrachting schaterlachend met mobiele telefoons  gefilmd en op het internet gedeeld. De politie is er echter niet in geslaagd deze films te vinden.

De aanklachtpapieren onthullen wrede details over hoe de verkrachting is verlopen.

Het beschrijft, onder andere, dat een aantal van deze mannen in samenwerking met andere onbekende daders het slachtoffer in een trappenhuis sleurden en haar daar gezamenlijk dwongen tot seksuele handelingen.

“De dwang bestond uit het vasthouden van het slachtoffer, aan haar haar trekken, haar hoofd tegen de grond slaan , zodat ze het bewustzijn verloor, haar kleren afscheuren, ze kreeg klappen en schoppen, evenals een mes op haar gericht met het bevel stil te zijn. Het geweld heeft pijn, bloedvergieten, verdriet, zwellingen, verkleuringen van de huid en hoofdverwondingen veroorzaakt “, schrijft de officier van justitie.

Als bewijsmateriaal heeft de officier van justitie onder meer mondelinge verklaringen van de vrouw en getuigenissen van bewoners in het gebied overhandigd. Er zijn ook sperma en DNA sporen van de verdachten, evenals wettelijke certificaten en foto’s van de aanklager.

De officier van justitie is van mening dat de criminaliteit moet worden beoordeeld als extreem ruw omdat het geweld bijzonder ernstig was, meerdere personen hebben zich vergrepen aan het slachtoffer en deelgenomen aan de aanval die “”bijzonder ruwe en wrede kenmerken heeft”.

De daders komen uit Irak en Somalië. Een van hen stelt dat zijn land is “opgehouden” te bestaan. Die persoon lijkt afkomstig te zijn van de Balkan.

Bron:

http://www.friatider.se/fem-invandrare-talas-f-r-gruppv-ldt-kten-i-fittja-dunkade-offrets-huvud-mot-en-trappa

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Vijf immigranten vervolgd voor groepsverkrachting in Fittja – ramden haar hoofd op de grond tot ze het bewustzijn verloor

 1. Ook deze vrouw was vergiftigd met de linkse ideologie om iedereen welkom te heten. Meegaan met een groep Naffers. Tsja, je zou bijna zeggen dat ze erom vraagt,

  Liked by 1 persoon

 2. Het valt me trouwens op bij het lezen van al die verkrachtingsberichten in Zweden, ik vertaal ze lang niet allemaal, het toch regelmatig gebeurt dat die vrouwen in eerste instantie vrijwillig met die asielzoekers meegaan. Zelfs afspraken bij hun thuis maken of in een asielcentrum. Ik denk dat ze totaal niet van de werkelijkheid op de hoogte zijn, als gevolg van het censureren van de nationaliteit van verkrachters in de Zweedse mainstream media.

  Liked by 1 persoon

 3. bp633livenl // november 11, 2017 om 13:18 //

  Welke vrouw gaat er nu met een groep vreemde mannen mee???
  Dit tart alle logica.
  Eigen schuld dikke bult

  Like

 4. De betrokken dame is met recht nu een echte social justice warrior, maar ze had zich alleen niet krijgsgevangene moeten laten nemen….

  Like

 5. Deze mevrouw heeft, denk ik nu ook een ander beeld van overmatig gepigmenteerde figuren.
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/vrouw-die-in-eindhoven-werd-ontvoerd-en-verkracht-spoorloos

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: