Nieuw

Twitter-account Guy Verhofstadt gehackt – hij praatte jarenlang poep

Het zullen de Russen wel geweest zijn, want die zijn overal schuldig aan in de wereld van vandaag. Dat verklaart de onzin die hij uitkraamt:

Autoritair ingrijpen door de Turken is fout, maar door Spanje goed. Seperatisme is goed als Schotland en Kosovo daar naar streven, maar fout als Catalanen daar naar streven (omdat Spanje dan op slag failliet is en de EU instort). Consequent is het allemaal niet.

Juncker maakte dat deze week nog eens duidelijk in een toespraak die hij hield toen hij een ere-doctoraat in ontvangst nam van de universiteit van Salamanca.

Juncker maakte van de gelegenheid gebruik om fel uit te halen naar regio’s met nationalistische ambities. ‘Het nationalisme is een gif dat ons ervan weerhoudt om als Europa gemeenschappelijk op te treden en de koers van de geopolitiek te beïnvloeden,’ aldus Juncker.

Deze onheilspellende woorden zijn opmerkelijk. De Europese Commissie hield zich tot dusver op de vlakte over de Catalaanse onafhankelijkheidskwestie, ook omdat die wordt gezien als een interne Spaanse aangelegenheid. Met de woorden van Juncker, die zich opwerpt als beschermer van de Spanjaarden binnen de Europese Unie, lijkt dit beeld te kantelen. Elsevier >>

 

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Twitter-account Guy Verhofstadt gehackt – hij praatte jarenlang poep

 1. Tijl Uylenspiegel // november 10, 2017 om 16:48 //

  😀 Ik had vanmorgen toevallig al een venijnige reactie geplaatst onder dat stukje van Elsevier !! (en daar kwamen flink wat plusjes onder !)

  Liked by 1 persoon

 2. Nationalisme is een gif????? Wat lult deze zuiplap nu weer voor onzin.
  Wat een walgelijke figuren zijn het ook .

  Like

 3. Wat een vieze tanden heeft die homo op het bovenste plaatje

  Like

 4. templars2017 // november 10, 2017 om 20:55 //

  Hoe blind zijn de mensen eigenlijk ,juncker zegt het zelf ,”nationalisme is een gif voor het Europees project” natuurlijk beschouwd deze dronkenlap het als gif ,het is in staat om zijn “project” naar de maan te helpen ,weg dictatuur ,weg macht over miljoenen mensen ,weg zorgeloos elite gedrag!!!!!!
  Hij zegt het zelf en niemand heeft het in de gaten? o ja ,er is natuurlijk geen aandacht aan gegeven in, de msm ,noch is er iemand die het nodig vond om deze belangrijke uitspraak eens bij te lichten .
  We zijn dus een feit ontzegd dat in feite de ogen kan openen van allen die polcor blind en doof zijn.
  Maar zoals van de elite te verwachten ze hebben het gezegd dus is het niet hun schuld dat niemand er een jota van heeft begrepen , ze hebben het gezegd punt.
  Wat een bende hypocrieten ,laffe linkse hypocrieten die ons enkel als belasting betalende melkkoeien zien , meer dan vee zijn we voor hen niet ,en net zoals koeien in de wei als je er iets tegen zegt dan verstaat die het ook niet , de stok die de boer gebruikt om haar te laten doen wat hij wil des te meer……………..wij zijn vee ……

  Like

 5. OT, nasty bitcoin beating today.
  https://www.dailyfx.com/bitcoin?ref=TopRates

  Like

 6. Kan Verhofstadt der Zahnarzt niet betalen?.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: