Nieuw

Schoolopdracht: 12-jarigen moeten brief aan ouders schrijven om uit te leggen dat ze tot de Islam bekeerd zijn

Een woedende vader heeft geweigerd zijn 12-jarige stiefdochter haar huiswerk te laten maken nadat haar werd gevraagd een brief te schrijven aan haar familie dat ze zich tot de Islam bekeerd had. Mark McLachlan, 43, uit Houghton-le-Spring, in de buurt van Sunderland, is laaiend op de Kepier School die leerlingen deze huiswerkopdracht gaf.

Hij verbood zijn stiefdochter, die niet bij naam genoemd wil worden, om de opdracht te voltooien omdat hij niet ziet wat de brief zou bereiken. McLachlan zei: ‘Ik weet als onderdeel van het nationale leerplan dat ze over alle religies moeten leren.’

Ik begrijp gewoon niet waarom ze een kind vragen om een brief te schrijven aan hun familie dat ze zich bekeerd tot een andere religie. Ik zie echt niet wat het nut is van zo’n brief. ‘Als ze willen dat kinderen over de islam leren, leer ze er dan alles over en de smerige en gewelddadige geschiedenis ervan.’

‘Wat ik niet wil, is dat een school mijn stiefdochter vraagt ​​om redenen  te bedenken om van religie te veranderen. ‘Zoals elke ouder, is het onze beslissing over hoe we ze opvoeden en als ze eenmaal oud genoeg zijn om een ​​beslissing te nemen, dan is het hun keuze.’

Mr McLachlan ontdekte de schoolopdracht toen hij in de agenda van de stiefdochter keek en zag dat de leraar de opdracht gegeven had die op 8 november moest worden ingeleverd.

Hij voegde eraan toe: ‘Toen ik deze opdracht in de planner zag, geschreven door de leraar, kreeg ik zowat een hartverzakking. ‘Ik heb haar verteld dat ze het niet gaat maken.

McLachlan nam een ​​foto van de opdracht en plaatste die online, waar hij honderden keren werd gedeeld. Eén gebruiker zei: ‘Zouden ze naar een islamitische school gaan en hen vragen een brief te schrijven aan hun ouders over dat ze zich bekeren tot het katholicisme? Ik betwijfel het!

Bron:

http://barenakedislam.com/2017/11/09/uk-12-year-old-students-given-school-assignment-to-write-a-letter-to-their-families-explaining-why-they-decided-to-become-a-muslim/

Update:

De stiefvader die kwaad werd op de school omdat die zijn 12-jarige stiefdochter een brief wilde laten schrijven waarin ze uitlegde dat ze zich tot de Islam bekeerd had, is uitgemaakt voor een racistische fanaticus en is nu doodsbang voor gewelddadige repercussies. Mark McLachlan (foto rechts) weigerde haar de ‘brief aan mijn familie over de bekering tot de islam’ te laten afmaken, beweerde dat het haar zou  hersenspoelen met de religie en niet zag wat het zou bereiken.

Maar sinds hij er op sociale media over berichtte, zegt hij dat hij veel dreigementen heeft ontvangen. Hij vertelde aan MailOnline: ‘Mijn vrouw en ik zijn doodsbang voor de repercussies. ‘Elke keer dat iemand iets negatiefs over de islam zegt, worden ze bedreigd.

‘Over 50 jaar zie ik dat Groot-Brittannië een islamitische staat wordt en mijn kinderen en kleinkinderen leven dan nog – ik wil niet dat ze een niqab dragen.’

‘Mijn stiefdochter komt thuis met verhalen over de profeet Mohammed en halal vlees en zegt dat de islam de religie van vrede is. ‘Maar als ze het nieuws zou kijken zou ze weten van alle gruweldaden die de islam over de hele wereld heeft veroorzaakt, zou ze weten dat het helemaal niet de religie van vrede is.’

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8310 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Schoolopdracht: 12-jarigen moeten brief aan ouders schrijven om uit te leggen dat ze tot de Islam bekeerd zijn

 1. templars2017 // november 10, 2017 om 22:20 //

  Duidelijk het gaat verkeerd en dit onderdeel maakt deel uit va het lange termijn denken ,ze gaan alles proberen om onze samenleving te ontwrichten , alles!!
  Dit zou nooit mogen gebeuren ,de school heeft de taak om een educatie te verstrekken en religie promoten heeft daar niets mee te maken.
  In islamlanden is het normaal ,hier niet ,het wordt alleen normaal als er tegen dergelijke praktijken geen weerstand komt ,maar je ziet die vader neemt het voor zijn kind op en wordt bedreigd ,hoe rijm je dat met naar school gaan?
  Wie heeft dat idioot idee gehad om dergelijke stunt in een lessenpakket te stoppen? de directie, die heeft het goedgekeurd maar ik denk niet dat ze het zelf bedacht hebben ,het zal wel de een of andere eis onder de vorm van een voorstel zijn geweest uit een bepaalde religieuze hoek.
  Dat het überhaupt in de klas is gekomen als taak zegt genoeg ook daar zijn ze geen baas meer…de klok loopt , tic tac ,tic tac……..

  Like

 2. Volgnde sportles gaan ze islamitische lappen op tijd ,aan en uittrekken! And the winner is…lam.

  Like

 3. polderboy // november 11, 2017 om 07:23 //

  Lees wel dat Kepier school een “äcademy status” heeft, en niet hoeft te voldoen aan het nationale curriculum, zolang het maar “balanced” les geef.
  Dat soort “prestige” scholen wordt uit een apart potje belastinggeld gefinancierd in Engeland. Er is veel kritiek op de scholen, o.a. vanwege hun geld verspilling, en het feit dat ze lokale samenlevingen beschadigen en ouders forceren in wat ze niet willen.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Academy_(English_school)#Criticism_and_opposition

  Like

 4. polderboy // november 11, 2017 om 07:40 //

  De controverse gaat ook over het leren van religie, want veel religieuze stichtingen zitten achter de “academies”, die natuurlijk heel graag “God”, dus ook die toffe Allah met zijn racistische sharia wetten van moslim suprematisme, aan de kindertjes opdringen.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Academy_(English_school)#Criticism_and_opposition

  Tja, en christenen zijn godslasterend schorem, bedacht God zich na ruim 600 jaar, toen hij het orakel Mohammed voor hem liet spreken, wat opgetekend is in de Koran.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: