Nieuw

Polen sommeert zijn bevolking als konijnen voort te planten

Anders dan Duitsland, dat gelooft dat massamigratie uit derdewereldlanden de enige manier is om hun demografische achteruitgang op te lossen, stimuleert Polen hun jonge koppels om hun eigen burgers te maken door te ‘fokken als konijnen’, met behulp van een educatieve video van het Poolse ministerie van volksgezondheid, rapporteert Breibart.

De 30 seconden durende video die is uitgebracht door het National Health Program begint met een veld met konijnen en wordt afgesloten met een clip van een verliefd paar dat geniet van een picknick, waarbij een konijn uit een picknickmand komt .

“Wij konijnen weten hoe we voor veel nakomelingen moeten zorgen”, zegt de verteller vanuit het gezichtspunt van een konijn, die vervolgens kijkers adviseert om te oefenen, gezond te eten, niet gestrest te raken en “als je op een dag een ouder wil worden, neem het voorbeeld van konijnen”.

De “doe-het-zelf”-aanpak van Polen druist in tegen de progressieve concepten die door de linkse media worden verspreid, met bijvoorbeeld Time Magazine die het “kindervrije” leven promoot, en National Geographic die suggereert dat de “nieuwe Europeanen”, die het continent zijn binnengekomen tijdens de migrantencrisis van 2015, de toekomst zijn van Europa.

De website van het ministerie van Volksgezondheid luidt: “We willen dat iedereen … zich meer bewust is van hoe zijn gedrag zijn gezondheid beïnvloedt. Het doel van het programma is om Polen helpen gezonder te leven (en gezonde keuzes te maken) en te kunnen genieten van gezondheid en volledig welzijn, deelname aan werk, sociaal en gezinsleven. ”

De campagne komt na een soortgelijk initiatief in Denemarken, dat gericht was op het tegengaan van het toenemende aantal jonge koppels dat kinderloos blijft.

Polen, dat massale immigratie afwijst en de daarmee gepaard gaande toename van misdaad, seksuele aanvallen, terrorisme en integratieproblemen, zoals in de rest van de West-Europese landen, heeft zijn geboortecijfer zien dalen van drie kinderen per vrouw in 1960 tot 1,3 in 2015, volgens de cijfers van World Bank.

Het Duitse geboortecijfer is ook gedaald van 2,4 naar 1,5. Maar de reactie van het land was om massaal migranten uit de derde wereld te importeren, een beslissing die begin 2016 door de Duitse media werd geprezen als de oplossing voor de “demografische crisis” en continue benadrukten dat er een “behoefte aan aanhoudend hoge niveaus van immigratie is”.

Statistieken in de rest van West-Europa vertonen vergelijkbare demografische verschuivingen, waarbij de bevolking van buurland Oostenrijk het snelst groeit vanwege massale migratie, en onderzoeken die onthullen dat de Zweedse bevolking in het volgende decennium met meer dan een miljoen inwoners zou kunnen toenemen als gevolg van massale migratie en vruchtbaarheid van migranten. In het Verenigd Koninkrijk is 75 procent van de bevolkingstoename te danken aan immigratie, waarbij moeders die in het buitenland zijn geboren in 2016 verantwoordelijk zijn voor 28 procent van de geboorten in Engeland en Wales.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6344 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Polen sommeert zijn bevolking als konijnen voort te planten

 1. Als ze nou is een voorbeeld nemen van mijn ome Adolf en een prijsneukpremie uitloven voor elk Arisch kind wat er geboren wordt is dit probleem in no-time opgelost.

  Like

 2. Met vier koters vonden wij het wel genoeg.
  Maar ja. de laatste is nu ook alweer 22 en voorlopig hebben wij nog maar 1 kleinkind van de oudste (33).
  De tweede (31) is helaas een hipster geworden en nummer 3 (27) heeft de beginselen van MGTOW omarmd.
  Kan dat die jongen niet kwalijk nemen, want zou dat zelf tegenwoordig op zijn leeftijd ook hebben gedaan.
  Overigens zijn ze in Polen prima bezig.

  Like

 3. Hey Taljaard, goed je hier eens te zien 😉

  Like

 4. Waarom moet ik mee betalen aan de kinderbijslag van al die asielparasieten.
  Zonde van mijn belastinggeld.

  Like

 5. bp633livenl // november 10, 2017 om 12:48 //

  Het einde van Europa zoals wij dat kennen nadert met rasse schreden.

  Like

 6. Toch maar een vakantie naar Polen boeken ziet er best leuk uit daar .

  Like

 7. Tegenpolen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s