Nieuw

‘Michael P. zag ninja’s, snoof en rende met mes door tuin van kliniek’

Door: Yelle Tieleman

Michael P. rende in de periode kort nadat Anne Faber verdween met een mes door de tuin van de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder waar hij verbleef. Volgens verschillende bronnen maakte hij een verwarde indruk en wilde hij de denkbeeldige ninja’s die hij zag iets aandoen. Ook snoof P. in deze periode ritalin.

Verschillende bronnen melden deze krant dat P. in de dagen nadat Anne verdween in de kliniek vreemd gedrag vertoonde. Zo maakte hij volgens een bron ‘een doorgesnoven indruk’. ,,Hij sloeg pillen ritalin stuk en snoof het vermalen poeder op. Ook gebruikte hij cocaïne. Niet veel later zagen we hem een mes door de tuin rennen, omdat hij de ninja’s die hij zag iets wilde aandoen.”

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/michael-p-zag-ninja-s-snoof-en-rende-met-mes-door-tuin-van-kliniek~a947a922/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6344 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on ‘Michael P. zag ninja’s, snoof en rende met mes door tuin van kliniek’

 1. Ik zie ook Ninja’s; als ik af moet rekenen bij de Albert Heijn en als ik over straat loop in Amsterdam-West.

  Liked by 2 people

 2. Herinvoering doodstraf bij dit soort recidivisten !

  Like

 3. Auto op naam van mamma, scooter om rond te crossen, zich helemaal lens snuiven aan de coke, champagnefeesten met seks en bewaarsters? Heeft de ‘plukze’ wetgeving hier geen werking dan? En dan, volslagen mafketels die in betere culturen een spuitje oplopen om de medeburger te beschermen laten ze gewoon loslopen. Als kleine kinderen. We weten niet wat je uitspookt allemaal maar je bent om 10 uur thuis.

  Zou det de bedoeling zijn dat het Volk van Europa niet alleen gemixt wordt met Afrika en Islam maar meteen dan ook maar met alle losgelaten mafketels. Want er schijnt er niet eentje meer in het hok te zitten. Vroeger hadden we nog een Heer die ons beschermde met z’n lansknechten en andere huurlingen. Die de gevaarlijke misbaksels liet vierendelen en de brokken op spiesen aan onze landsgrenzen neer liet zetten met een bord waarop stond ‘Dit is uw toekomst’ als boodschap aan binnendringende plunderdobberaars.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s