Nieuw

Maffia 2.0: Arabische clans infiltreren de Duitse overheidsdienst met criminelen – niet alleen bij de politie

foto ter illustratie

Proberen criminele Arabische clans bewust de publieke sector te infiltreren? De Duitse politie-unie en de vereniging van Duitse rechercheurs zien duidelijk bewijs.

Volgens de Duitse politie-unie proberen grote Arabische clans gericht familieleden in de openbare dienst in Berlijn te introduceren. Er was “duidelijk bewijs” van een dergelijke strategische aanpak, zei de staatsvoorzitter van de unie, Bodo Pfalzgraf, bij de ZDF. Ze probeerden “bepaalde familieleden vrij te houden van strafbare feiten”, zodat ze vervolgens konden solliciteren bij de openbare dienst.

Natuurlijk hebben ze er belang bij om precies te weten waar en hoe de staat werkt, hoe de politie te werk gaat, en wanneer er huiszoekingen op stapel staan.

‘Hier moeten we goed op letten. Aan de andere kant mag niemand alleen vanwege zijn naam worden uitgesloten van een openbaar ambt.’ 

Arabische clans proberen justitie, het bedrijfsleven en politiek binnen te dringen

De infiltratie is uiteraard niet beperkt tot Berlijn en de politie. Zei BDK vice-chef Ulf Küch in een interview met “Focus Online“:

We hebben nu verschillende aanknopingspunten van collega’s dat criminele clans bewust proberen door te dringen in de gerechtshoven in Duitsland, maar ook in het bedrijfsleven, de politiek en andere gebieden van openbaar bestuur. “

Deze clans zouden proberen ‘jongeren al te infiltreren in bijvoorbeeld de opleiding van de politie.’ En hoewel ze maar een klein deel uitmaakten, konden deze mensen ‘enorme schade aanrichten’. Bijvoorbeeld het doorgeven van “zeer gevoelige informatie over invallen”, waarschuwt Küch.


Berlijnse politici eisen speciale spoedzitting in verband met georganiseerde Arabische misdadigers die de politie zijn geïnfiltreerd


Als de maffia.

De Arabische clans zouden op dezelfde manier als de maffia in Italië in het Duitse rechtssysteem infiltreren, zegt de islamitische geleerde Ralph Ghadban tegen “Focus Online”.

Om minder op te vallen, begon de maffia minder gewelddadige overtredingen te plegen en in plaats daarvan het systeem met zijn mensen te infiltreren. De maffia – zoals de Arabische clans in Duitsland – sluizen hun leden de Italiaanse rechterlijke macht, het bedrijfsleven en de politiek binnen.

Ondertussen zijn er voldoende goede studenten en leerlingen onder de clans die veel kunnen bereiken. De moderne clancrimineel hoeft zijn handen niet meer vuil te maken, maar draagt ​​een pak en stropdas “, zegt Ghadban.


“Vijand in eigen gelederen”, Duitse politietrainer haalt uit naar allahtone rekruten


Haat, leerweigering en geweld

Het vermoeden dat criminele clans de politie proberen te infiltreren was de afgelopen dagen hard geworden in de loop van de beschuldigingen tegen de Berlijnse politie-academie. Volgens deze zouden politie-immigranten met een migratieachtergrond de aandacht hebben getrokken door haat, weigering om te leren en geweld in de klas.

Commissaris van politie Pfalzgraf sprak van “individuele gevallen”, die men zou moeten onderzoeken. “De waarheid moet boven tafel komen”, zei hij en benadrukte tegelijkertijd: “90 procent van de trainingen verloopt soepel.” Pfalzgraf was voor herziening van de wervingscriteria voor de politie. De aantijgingen tegen de politieacademie zouden niet door deze zelf moeten worden onderzocht, maar door een onafhankelijke werkgroep.

Bron:

http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/mafia-2-0-araber-clans-schleusen-kriminelle-in-deutschlands-oeffentlichen-dienst-nicht-nur-in-die-polizei-a2261868.html

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Maffia 2.0: Arabische clans infiltreren de Duitse overheidsdienst met criminelen – niet alleen bij de politie

 1. bp633livenl // november 10, 2017 om 18:08 //

  Er horen geen moslims in regering, ambtenarij, politie en leger.

  Liked by 1 persoon

 2. Ook niet in auto’s.

  Liked by 1 persoon

 3. bp633livenl // november 10, 2017 om 18:38 //

  In auto’s is ook gevaarlijk want dat is al meerdere malen gebleken. inderdaad was ik vergeten.

  Like

 4. ze horen niet eens op deze planeet

  Like

 5. Like

 6. Op een gegeven moment wordt het tijd voor een grote schoonmaak.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s