Nieuw

Love Is Love: I Want To Marry My Goat!

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8305 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Love Is Love: I Want To Marry My Goat!

 1. templars2017 // november 10, 2017 om 22:01 //

  Je moet Australiër zijn om daar op te komen, die gasten hebben een aparte manier om heikele problemen op een ludieke manier aan te pakken!!
  Wat je ziet is een uiting van ongenoegen ,een aanklacht tegen hetgeen de zandvlooien ons willen doen slikken.
  Het zijn Christenen die in een soort parodie de straat op trekken en op hun manier duidelijk maken dat ze dreigen over genomen te worden.
  Ze confronteren de moslims met hun gedrag en ter zelfde tijd pogen ze mensen op straat te sensibiliseren dat de moslims al het verkeerde binnen willen brengen in Australië.
  Zou dit hier ook mogelijk zijn denk je ? ,stel een bende van Wilders die verkleed als moslims de zelfde show gaan opvoeren in Amsterdam?
  Hoelang zouden ze rondlopen ?als ze al überhaupt toestemming zouden krijgen.
  Ze zouden opgepakt worden wegens belediging van een minderheid en belediging van een geloof ,of wat daar voor moet doorgaan…
  Nog maar eens wordt duidelijk dat we GEEN vrije meningsuiting (meer)hebben ,en we verplicht worden om in een geestelijke goelag te gaan leven waar al wat de overheid zegt klakkeloos als evangelie moet worden aangenomen, hoe zei timmermans het ook weer ? diversity everywhere or war ………….

  Liked by 1 persoon

 2. Hoe duurf je heer Wilder en zijn colegas ” een bende” noemen??? Wat ben je laag… A propos , kijk eens maar goed in de spiegel.

  Like

 3. o ze gelowen ook in poepsex. bah

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: