Nieuw

Islamaanslag 3025 – carjihad in Toulouse

Bij een jihadaanslag met een voertuig in het Franse Blagnac, vlakbij Toulouse, zijn drie gewonden gevallen, allen van Chinese afkomst. Dat schrijven de BBC en verschillende Franse media.

Een 28-jarige man is gearresteerd. Hij zou een psychische islamitische stoornis hebben. Het is geen lone wolf, want hij maakt deel uit van een roedel van ruim 1.5 miljard. Het is nog niet bekend of hij de mohammedaanse moordkreet riep. Zoals altijd was de man een bekende van de politie die hem alle ruimte gaf om zijn islam te bedrijven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8696 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Islamaanslag 3025 – carjihad in Toulouse

 1. Piet Karbiet // november 10, 2017 om 18:49 //

  Huh? Het is niet eens de laatste dag van een meeting van de Bilderbergroup.
  Oh, wacht het is vrijdagmiddag, 10/11/2017.

  Like

 2. Like

 3. templars2017 // november 10, 2017 om 23:25 //

  Nog één ,hoeveel nog? wéér onschuldige slachtoffers ,en weer wordt de aandacht in onze landen geminimaliseerd of compleet weggewerkt, in de journaals hier geen woord erover……
  dat zegt toch veel ,niet?

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // november 11, 2017 om 16:25 //

  China had de dag ervoor gevraagd of dat Frankrijk wat meer op de veiligheid van haar burgers kon gaan doen, omdat die daar heel vaak door horden rovers worden belaagd.
  Vorige week hadden rovers nog 40 Chinese toeristen belaagd met traangas op het Parijse internationale vliegveld Orly en vorig jaar had een rover van 15 jaar een succesvolle Chinese ondernemer nog kapot gemaakt vlak bij Parijs.
  Van de 3 Chinese uitwisselingsstudenten zijn er overigens twee ernstig aan toe in Toulouse, en de dader had al 10 veroordelingen voor misdrijven. Het draait hier echter om het “psychiatrische profiel” van de dader volgens de Franse aanklager.
  https://www.afp.com/en/news/23/three-chinese-students-hurt-car-attack-near-toulouse

  Ondertussen houden honderden kerels met een moslim profiel de straten in Clichy te Parijs elke Vrijdag al ruim een half jaar met massa gebeden bezet, omdat ze de voor hen nieuw gebouwde moskee niet leuk vinden en om zo een andere moskee bij de gemeente af te dwingen.
  Daar lijkt zich ook geen gezond psychiatrisch moslim profiel te ontwikkelen, als die door Allah uitverkoren korte lontjes hun zin niet krijgen:
  http://www.jamaicaobserver.com/international/tensions-over-muslim-street-prayers-north-of-paris_116710?profile=1373

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s