Nieuw

De waarheid is dat wij mogen, nee moeten leven in gecensureerde tijden

Wat is er mis met de waarheid deze dagen… Als je de waarheid zegt over de islam of over pedofilie dan wordt dat je niet in dank afgenomen. Als je schrijft wordt je gecensureerd of zelfs geblokt, dat heb ik zelf ook ondervonden.

Door Elise Nijmegen

Is dat het gevolg van het politieke beleid dat gevoerd is de afgelopen jaren, waarin eerlijkheid, doorzichtigheid en de waarheid ver te zoeken waren en Rutte nog steeds geen openheid van zaken wil geven over veel dingen?

De leugen die ons vleit drinkt men met volle teugen, doch de waarheid die ons bitter smaakt valt slechts druppelsgewijs.

Respect heb ik voor de mensen die de waarheid spreken of zeggen, moedig vind ik het zelfs in dit links gemanipuleerd tijdperk, waarin de mensen het helaas een beetje zijn afgeleerd om de waarheid te zeggen zonder politieke correctheid. Het tijdperk waarin de democratie van dit land wordt genegeerd, het tijdperk waarin de vrijheid van meningsuiting wordt beperkt. Het tijdperk waarin de stem van het volk wordt genegeerd. En onze vrijheid langzaam wordt ingeperkt.

De waarheid over de islam wordt niet anders, ondanks de pogingen van de islam knuffelende politici om de gruwelijkheden te bagatelliseren en de dagelijkse terreur te ontkennen. De islam brengt pedofilie, haat, aanslagen, geweld en chaos. Brengt de gelijke rechten van alle Nederlandse vrouwen in gevaar en wil domineren, daarnaast ziet de islam mensen die die waanzin niet geloven als vijanden en volgens hun haatboek mogen ongelovigen gedood worden.

Hoe je het ook verpakt… de islam blijft wat het is… Iets wat niet thuishoort in Nederland!!!

Door Elise Nijmegen

Mijn boek: Nederland, ons land! (ISBN 978-90-827632-0-1) is o.a. verkrijgbaar bij boekenbestellen.nl

Doe mee met 7.623 andere volgers

About Bolo (1831 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: