Nieuw

Asielzoekers in Griekenland eisen bij de Duitse ambassade: “Mama Merkel, open de deuren!’ 

Ongeveer 150 mensen, waaronder asielzoekers en pro-migrantenactivisten, riepen de Duitse bondskanselier Angela Merkel op om “de deuren te openen” en meer migranten uit Griekenland toe te staan ​​naar Duitsland te komen.

Het protest vond deze week plaats buiten de Duitse ambassade in Athene en was vooral gericht op gezinshereniging. Veertien asielzoekers, voornamelijk uit Syrië, woonden het protest bij. Sommigen van hen beweren dat ze al meer dan een jaar wachten om zich weer bij hun familie in Duitsland te voegen, meldt Die Welt.

Demonstranten riepen de Duitse en Griekse regeringen op om de migranten toe te staan ​​naar Duitsland te reizen en beweerden dat de wachttijd van zes maanden al lang verstreken was. Een 33-jarige Syriër zei: “We hebben alle benodigde papieren, maar we wachten al meer dan een jaar,” terwijl een andere beweerde dat ze al 19 maanden had gewacht.

Een soortgelijk protest vond ook plaats in Berlijn buiten het gebouw van het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken. Ongeveer 40 personen, meestal migrantenmensen, hielden borden omhoog met de woorden: “Grenzen vernietigen gezinnen”, “Vrijheid van beweging” en “Ik wil mijn familie”. De politie van Berlijn heeft het evenement beveiligd en heeft geen incidenten gemeld.

Pro-migranten NGO’s hebben de Griekse regering opgeroepen migranten op de eilanden Lesbos, Chios en anderen toe te staan ​​naar het vasteland te reizen om betere huisvesting te krijgen.

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Asielzoekers in Griekenland eisen bij de Duitse ambassade: “Mama Merkel, open de deuren!’ 

 1. Ze hebben ook zo n aardige uitstraling , deze mensen verwelkom je toch met open armen?
  Wat een triest zooitje bij elkaar

  Like

 2. templars2017 // november 10, 2017 om 22:22 //

  Het gaat niet schnell genoeg , die lomperiken gaan een short cut nemen………….

  Like

 3. jackvanderveen // november 11, 2017 om 05:41 //

  is er iets niet in orde in Syrie? volgens mij zit men te springen om ınwoners voor de wederopbouw van het land. maar ja, dat heerlijke overdadige gratis geld en (voor hun super) luxe daarvoor ga je toch niet terug naar je vaderland maar probeer je als een koekoek elders je ei kwijt te raken. en eieren dat kunnen die syrische vrouwen leggen, net broeikippen. en wanneer ze uitgelegd zijn heeft men varkens over. wat willen ze in duitsland nog meer.

  Like

 4. bp633livenl // november 11, 2017 om 14:20 //

  terug naar je eigen land om het weer op te bouwen…Oh wacht, nee dat komt weer voor
  onze rekening want zij zijn het herrenvolk en wij de slaven.
  Oprotten met dat moslimzooitje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: