Nieuw

‘Allahu Akbar’-beltoon leidt tot ontruiming van Belgisch station

De beltoon van een mobiele telefoon waarop de woorden ‘Allahu Akbar’ te horen waren, heeft vanmiddag in België tot de ontruiming van twee treinperrons geleid. Het gedrag van drie treinreizigers gaf aanleiding voor een aan terrorisme gelinkte melding.

Een politieagent in burger merkte even voor half vier, in een trein bij station Gent Sint-Pieters, drie verdachte personen op, zo meldt Het Laatste Nieuws. De mannen, met ogenschijnlijk zware rugzakken bij zich, discussieerden luidkeels. Toen bij een van de mannen de telefoon afging, sloeg de agent alarm.

PZC >>

Iedereen zou zich rot moeten schrikken als je Allahu Akbar hoort, voor 280 tot 670 miljoen mensen was dat het laatste wat ze hoorden voor ze door de aanhangers van Mohammed vermoord werden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8723 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on ‘Allahu Akbar’-beltoon leidt tot ontruiming van Belgisch station

 1. templars2017 // november 10, 2017 om 22:10 //

  Dit bewijst nog maar eens dat de zenuwen hoog gespannen staan bij al wat ordedienst vertegenwoordigd.
  Het wil zeggen dat alles en iedereen heel scherp in de gaten gehouden wordt ,de angst voor meer aanslagen zit die ,heel diep ,ze weten dat ze machteloos staan en de burger kanonnenvoer is , doch de burger mag et niet weten!!
  Het is een gevaarlijke periode ,lang donker slechte weeromstandigheden ,ideaal om toe te slaan, en dan de periode van Christelijke en westerse tradities die er aan komen ,maar de burger hoeft zich geen zorgen te maken……
  “De beste kans om te overwinnen is als de vijand zich volledig veilig waant” ,waant ,denken dat je veilig bent maakt het niet noodzakelijk ook daadwerkelijk zo.
  Eerste kaap en bron van veel controverse en de nodige spanningen ,Sinterklaas, een feest voor onze kinderen ………..op hoop van zegen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s