Nieuw

Wilders trekt onafhankelijkheid hof in twijfel

PVV-leider Geert Wilders heeft geen goed woord over voor de rechters in zijn proces. Het hof besloot eerder donderdag een aantal verzoeken van de advocaat van Wilders af te wijzen. De PVV-leider noemt op Twitter de onafhankelijkheid van het hof „dubieus.”

„Linkse sympathieën rechter Gaakeer waren al bekend”, zegt Wilders over een van de rechters in het hoger beroep in de ’minder Marokkanen’-zaak. Ook stelt hij opnieuw dat het proces tegen hem politiek gemotiveerd is. „’Minder Marokkanen’ voor linkse rechters maar ’Zionistische terroristen’ niet vervolgd. Waanzin.”

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1102505/wilders-trekt-onafhankelijkheid-hof-in-twijfel

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6034 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Wilders trekt onafhankelijkheid hof in twijfel

 1. Esperanza // november 9, 2017 om 15:20 //

  De donkere gedaanten zijn bilzonder vlug ter been.

  Like

 2. Esperanza // november 9, 2017 om 15:25 //

  ‘…. bijzonder …’ dus.

  Evenals Marine in Frankrijk moet en zal Geert d’r hier aan moeten geloven, zoveel is wel duidelijk.

  Like

 3. Duchesne // november 9, 2017 om 15:32 //

  In Nederland kun je recht halen bij de rechtbank, mits dit recht passend is in het wereldbeeld van diezelfde rechtbank. Om die reden is iemand die politiek een andere koers volgt bij voorbaat verloren als het gaat om recht krijgen.

  Enkel een partij die mensen weet te mobiliseren en daarmee dusdanige druk weet uit te oefenen op de regerende partijen kan recht halen. De basis van partijen met verkiezingen en een parlement ligt erin dat men elkaar niet op straat bestrijd met geweld maar met woorden in een daarvoor gecreerde ruimte…maar wel de macht heeft om op straat die strijd ook te voeren. Pas als Wilders cq de PVV in staat is de eigen kiezers op afroep massaal op Den Haag te laten reizen zullen ze iets kunnen. Rutte heeft het Nederlandse volk met zijn weigering de uitslag van het referendum te respecteren in de positie gezet van zwijgen of de straat op. en daar is het fout gegaan, het volk heeft niet de tanden laten zien en nu kan de “oppositie” compleet worden afgemaakt. Ongestraft, ongehinderd. Wilders is feitelijk een muis die brult in een leeuwenkooi, zolang hij het doel van de anderen dient of als amasument of bliksem afleider fungeert word hij getolereerd. En dat is wat het is, enkel hij die vanuit de bevolking op afroep een leger op de been kan brengen heeft macht, ieder ander is decor vulling, iets wat men zelf eigenlijk ook wel weet als men reeel is. Getolereerde oppositie is geen oppositie, het is geregisseerde democratie, ook wel bekend als dictatuur.

  Gerechtigheid is iets anders, en als het er is zal iedereen het herkennen.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s