Nieuw

Nieuw staaltje politiek correcte waanzin – kerstreclamefilm met moslims die kerstfeest vieren

Supermarktgigant Tesco heeft zijn kerstreclamecampagne gestart met een advertentie met Sikhs, moslims en wat een homokoppel lijkt met een kind, maar geen duidelijk christelijke personages of iconografie.

De #EveryonesWelcome-advertentie, gelanceerd met de slogan “How you do Christmas, Everyone’s Welcome at Tesco” op sociale media, bevat een multi-etnische groep acteurs, waaronder twee homovaders, een man met een tulband, en zelfs een groep moslimvrouwen en een klein meisje in hijab.

Hoewel Christus wordt erkend als een profeet in de islam, wordt hij niet erkend als de zoon van God, en moslims die Kerstmis vieren zou extreem ongewoon zijn – in feite is het waarschijnlijker dat veel moslims de impressie van Tesco dat Kerstmis een islamitische feestdag is als zeer beledigend ervaren, met veel imams in zijn gelederen die beweren dat zelfs het wensen van een ‘vrolijk kerstfeest’ aan een niet-moslims een zonde is.

Zo is een Ahmadiyya-moslimwinkelier in Glasgow, die vorig jaar zijn klanten ‘Vrolijk Pasen’ wenste, doodgestoken door een soennitische moslim die helemaal vanuit Bradford reed om hem te vermoorden.

Tesco’s advertentie bevat geen personages die zichtbaar christelijk zijn – bijvoorbeeld een priester of prediker met een priesterboord, of een vrouw die een halsketting met een kruis draagt ​​- en er zijn heel weinig afbeeldingen van duidelijke christelijke decoraties.

Er is een ogenblik een vaag beeld te zien van een Bethlehem ster bovenop een kerstboom achter een boze vrouw die tegen haar familie schreeuwt uit haar keuken te gaan, maar er zijn geen engelen, kerststallen of andere prominente symbolen van de christelijke viering van Kerstmis te zien.

Breitbart London nam contact op met Tesco voor een verklaring over de advertentie, maar ze hebben niet gereageerd.

Reacties op de advertentie op de sociale media zijn bijna allemaal negatief, en velen zien het als onderdeel van een bredere trend om het christendom uit het feestseizoen te duwen om plaats te maken voor nieuwe religies en seculiere thema’s.

De hoofdredacteur van Breitbart Londen, Raheem Kassam, meldde bijvoorbeeld in 2015 over de koffiefranchise Starbucks die sterren, sneeuwvlokken en andere traditionele kerstmotieven van zijn seizoensgebonden ‘kerstbekers’ had verwijderd en vervangen door een eenvoudig rood ontwerp, als een ‘meer open manier om feestdagen te vieren’ – wat Kassam omschreef als “emblematisch voor de christelijke cultuurzuivering van het Westen”.

Evenzo werden pogingen door de liefdadigheidsinstelling ChurchAds.net om bioscoopadvertenties met een kerststal en de rol van Christus in Kerstmis te vertonen door Digital Cinema Media (DCM) unaniem geweigerd.

“We denken dat we in een liberale democratie leven, waar mensen kunnen zeggen wat ze willen, en dan merken dat we dat niet kunnen”, zei het toenmalige teleurgestelde hoofd van de liefdadigheidsinstelling Francis Goodwin.

“Deze advertentie is erg mild – het is ongelooflijk dat ze dit verbieden.”

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/11/08/tesco-christmas-ad-features-sikhs-gay-dads-hijabi-muslims-but-no-visible-christianity/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5827 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Nieuw staaltje politiek correcte waanzin – kerstreclamefilm met moslims die kerstfeest vieren

 1. copywriter // november 9, 2017 om 06:07 //

  “Tesco kicks off “#EveryonesWelcome” Christmas campaign”
  Welkom voor iedereen behalve christenen.
  Het nieuwe spannende Engeland.

  Like

 2. polderboy // november 9, 2017 om 08:45 //

  Tesco heeft ook winkels in Turkije, Pakistan en Maleisië, waar de provincies Kelantan de sharia pas is ingevoerd:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Tesco_International_operations
  http://www.independent.co.uk/news/world/asia/malaysian-state-public-caning-sharia-law-break-islamic-muslim-a7838941.html
  En Starbucks is vorig jaar al aangevallen in Indonesië, ook zo een land vol met “gematigde” moslims, dus Starbucks schijt helemaal alle kleuren.

  Maar goed, Engeland discrimineert al op religieus gebied tegen christenen. Zo is hier te lezen dat een moslim vrij krijgt om op vrijdag naar de moskee te gaan, terwijl een christen door de werkgever zwaar geïntimideerd wordt om op zondag niet naar de kerk te gaan:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2104047/Christian-carer-refused-work-Sundays-denied-rights-given-Muslim-allowed-visit-mosque.html

  Het is meewaaien met de wind van de Mekkaanse fascisten, iets wat bij grote bedrijven, gesteund door de EU te Brussel, niet ongewoon is, gezien hun steun aan Hitler indertijd.

  En lokale politici in West Europese landen zijn helaas meestal niet meer dan lui die meehuilen met de islamitische wolven in het bos, omdat veel politici in de kern waardenloze opportunisten zijn. Dat zie je maar in Amsterdam, waar ze knipmessen voor geweld van de Turkse islam fascisten, die hele scholen met kinderen leeg dreigden, waar dat zogenaamde “linkse” bestuur volledig aan meewerkte. Maar wel brullen tegen 2 lui met een spandoek op het dak, want die 2 zijn ongevaarlijk, dus dan kan je je als vooruitstrevende linkse held profileren.

  Like

 3. templars2017 // november 15, 2017 om 22:39 //

  Kerstmis een doorn in de ogen van de criminele koranlezers.
  Welke paus heeft ooit gezegd ,”het zou kunnen dat dit de laatste kerst is in vrede” ,het begint er aardig op te gelijken , rondom angst, of platweg op de buik gaan zoals in Frankrijk , ik haat het laffe toegeven aan een geloof dat het onze niet is .
  Onze waarden worden dagdagelijks met de voeten getreden , we worden steeds meer bewerkt om onze waarden ,fundamenten van onze cultuur, af te zweren en het gezwets van de polcor criminelen volledig te aanvaarden.
  Die dit niet doet wordt in het verdomhoekje gedropt ,wat als dat verdomhoekje vol is ?
  Wat als die groep in het verdomhoekje groter is dat zij die er mensen ingestopt hebben?
  We leven in tijden waar velen onder ons het niet meer weten en de gemakkelijkste weg kiezen en de polcor regels gedwee gaan volgen, sorry voor hen die hebben er geen bal van verstaan en moeten als verloren beschouwd worden .
  Zij die niet willen plooien voor het achterlijk gezwam van de elite ,zij die bereid zijn om er tegen in te gaan zijn met velen doch hebben geen platform waar ze kunnen gehoord worden ,nog niet!
  het is echter nu niet de tijd om in je schelp te kruipen maar om extra waakzaam te wezen ,die feestdagen zijn echte doelen geworden ,vakantie, feeststemming , drukke winkelstraten ,veel volk op een hoop ,anders gezegd ,gedroomde doelwitten voor alle soorten aanslagen.
  Dat er veel onrust is op gebied van inlichtingen zegt toch dat ze de situatie niet meer meester zijn ,nu zeker niet met al die strijders die uit Syrië zijn kunnen vertrekken en waarvan ze niet weten waar ze zijn noch welk doel ze hebben.
  De schapen van kerstmis op straat en de wolven van IS die vrij rondlopen , a disaster waiting to happen .
  Ik hoop maar dat alles goed afloopt ………….

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Lijstjestijd: De Oorlog tegen Kerstmis in het Hele Westen 2016 – 2017

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: