Nieuw

Nederland wordt geregeerd door is bezit van Shell, Unilever, Akzo-Nobel en Philips Willem A. en Maxima Z.

De onderhandelaars van VVD, CDA, D66 en CU zeggen dat zij hebben besloten de dividendbelasting te schrappen op aandringen van vier grote internationale bedrijven. Die zeiden dat dat zwaar zou meewegen bij hun besluit om in Nederland te blijven.

Volgens de onderhandelaars gaat het om Shell, AkzoNobel, Unilever en Philips. De bedrijven zouden niet rechtstreeks hebben gezegd dat als de dividendbelasting zou blijven bestaan, zij dan zouden vertrekken.

Shell zegt het afschaffen van de dividendbelasting te verwelkomen. Buitenlandse aandeelhouders van Nederlandse aandelen gaan minder belasting betalen.

NOS >>

Nederlanders gaan meer belasting betalen, zodat ‘buitenlandse aandeelhouders van Nederlandse aandelen minder belasting gaan betalen‘. U en ik, en het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf, goed voor 70% van de Nederlandse werkgelegenheid, gaan de buitenlandse aandeelhouders van Shell betalen.

Burgers en bedrijven dragen de komende regeerperiode jaarlijks gemiddeld 38 miljard euro extra aan premies en belastingen naar de schatkist in vergelijking met 2017. Dat komt vooral doordat we met zijn allen meer verdienen, maar óók door lastenverzwaringen.

Van lastenverlichting blijkt per saldo geen sprake. Sterker nog: de komende jaren worden de lasten voor burgers en bedrijfsleven met in totaal 3,4 miljard verzwaard, zo blijkt uit berekeningen van Financiën die vrijdag naar de Kamer zijn gegaan. Alleen omdat dit minder is dan de 9 miljard aan lastenverzwarende maatregelen die al in de planning stonden, spreekt de nieuwe coalitie alsnog van een lastenverlichting. Telegraaf >>

En U wordt verteld dat het U goed gaat, de crisis dankzij de VVD voorbij is, en U bent er ingetrapt en heeft er op gestemd.

Ondertussen worden 50.000 tot 100.000 ons vijandig gezinde mohammedanen per jaar ingevoerd, die helemaal nooit gaan werken, maar van aankomst hier tot graf volledig door ons onderhouden worden. We dragen het meeste af aan de EU en terwijl bij ons de pensioen- en AOW-leeftijd van 65 naar 67 ging, ging die in Frankrijk dat al 40 jaar een netto-ontvanger is, van 65 naar 62 zodat de Frambozen van ons geld op hun platteland in hun tweede huisje van ‘hun’ pensioen kunnen genieten. En onderwijl print een Italiaan 80 miljard Draghi’s elke maand om onze pensioenen en spaargelden op Weimar-iaanse wijze te vernietigen om Italië maar uit zijn schuldpositie te inflateren.

De ruime meerderheid van de kabinetsleden heeft helemaal nooit gewerkt in een baan buiten de politiek, maar dat bespreken we misschien nog wel eens. Degenen die wel gewerkt hebben deden dat hier:

M. (Mark) Rutte Unilever

H. (Halbe) Zijlstra Shell

E.D. (Eric) Wiebes Shell

W.B. (Wopke) Hoekstra Shell

S.A.M. (Sigrid) Kaag Shell

De koning, kleinzoon van de oprichter van Bilderberg, en eigenaar Nederland en van Shell (25%) en grootaandeelhouder in vele andere (Nederlandse) multinationals, heeft zijn marionetten zorgvuldig gepositioneerd. Vergeet niet dat in Nederland de minister-president wekelijks verslag uitbrengt aan de koning over hoe het staat met het beroven en afpersen van de lijfeigenen en horigen in opdracht van uw feodale eigenaren.

De PVV stelde vandaag Kamervragen, maar ‘Het verzoek kon niet rekenen op de steun van een Kamermeerderheid.’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Nederland wordt geregeerd door is bezit van Shell, Unilever, Akzo-Nobel en Philips Willem A. en Maxima Z.

 1. Tijl Uylenspiegel // november 9, 2017 om 17:07 //

  Tot mijn grote teleurstelling plaatste Elsevier vandaag een artikel hierover en zij lieten prompt de enige hoogleraar economie aan het woord die het als enige positief beoordeelt terwijl negen andere hoogleraren economie het er niet mee eens zijn. Ik heb er maar een venijnige reactie aan gespendeerd.
  http://www.elsevierweekblad.nl/belasting/achtergrond/2017/11/rutte-hou-vol-en-schrap-dividendbelasting-557556/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=nieuwsbrief&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=early_els_09nov

  Like

 2. Jackvanderveen // november 9, 2017 om 17:46 //

  Wegens chantage en passieve corruptie allen die hieraan hebben meegewerkt in hechtenis nemen, inclusief Mark Kutte. Ook die duitsers en argentijnse direct uit hun ambt ontslaan en opsluiten. Vreselijk, nu na zoveel jaren, het kon niet uitblijvwn, blijkt hoe Mark Kutte met zijn kliek regeert.

  Like

 3. bp633livenl // november 9, 2017 om 18:25 //

  Tja eigen schuld dikke bult…had men maar niet voor de zoveelste keer op het partijkartel
  moeten stemmen.
  het Nederlandse stemvee is blijkbaar dom geboren en heeft nooit iets bij geleerd

  Like

 4. Ik word er steeds MISSELIJKER van als ik dit lees met die WETENSCHAP dat er heel veel mensen zijn die MOEITE HEBBEN OM ROND TE KOMEN of naar de VOEDSELBANK MOETEN om te eten. Wat heeft de EU ins gebracht aks alleen maar ARMOE DOOD EN VERDERF BINNEN EUROPA.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // november 10, 2017 om 01:09 //

  Nederland en multinationals, altijd al een moeizame relatie…

  Like

 6. Piet Karbiet // november 10, 2017 om 15:25 //

  Kotsmisselijk word je hiervan. En nogmaals, ik heb NIET op een kartelpartij gestemd dus hou daar over op. Die Bilderbergtroep moet ter verantwoording worden geroepen. Die zijn al helemaal niet verkozen maar delen wel de lakens uit. Van uw geld.

  Like

 7. Like

 8. Tijl Uylenspiegel // november 11, 2017 om 01:19 //

  Zat me dat gisteren ook te bedenken en tevens erover te verbazen dat daar geen letter over gezegd werd. Het zelfde met het herstel van de Amerikaanse economie, er wordt dan steevast achteraan gezegd dat het herstel zich al had ingezet voordat Trump aan de macht kwam. Want stel je voor dat mensen per ongeluk zouden denken dat die Trump dan toch zo gek nog niet is. Nee het was te danken aan Obama nou goed ?!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s