Nieuw

Klaagnegers niet blij met nieuwe Zwarte Piet die ook blanken ombracht

“Wordt daar een beetje ons alleenrecht om te klagen afgepakt”, klaagt ‘Het Landelijk Platform Slavernijverleden (LPS)’.

In een brief aan het college vraagt de organisatie geen vergunning af te geven voor een kinderfeest waarbij “het ene kwaad wordt ingeruild voor het andere”.

Dat is op zich terecht, ware het niet dat er met Zwarte Piet niks mis is. Zwarte Piet is een eeuwenoude mythische figuur die voorkomt, al voor het Christendom, van Noord-India tot in Skandinavië.

“Onze kinderen zullen leren de criminele Spaanse edelman te eren, de man die ook verantwoordelijk is voor de misdaden tegen de zwarte mens.” Parool >>

De klagers vinden het geen punt dat de Spanjolen ook blanke Nederlanders ombrachten, ze maken er in ieder geval geen woord aan vuil. Als de klagers Nederlanders zouden zijn, zou dat ze toch ook moeten interesseren. Blijkbaar staat huidskleur voorop bij de racisten van het LPS en voelen ze zich geen Nederlander.

Het Amsterdamse college heeft zich een hoop ellende op de hals gehaald door mee te gaan in de valse geschiedenis die deze racisten aan onze Zwarte Piet hebben toegeschreven om maar een reden te hebben te kunnen klagen. Het is tijd dat het Amsterdamse college ze de waarheid zegt en als ze niet willen luisteren, met de roe geeft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Klaagnegers niet blij met nieuwe Zwarte Piet die ook blanken ombracht

 1. killuminati // november 10, 2017 om 01:21 //

  Geef ze alle ruimte om te klagen, maar ga er niet naartoe, kijk er niet naar op tv, luisteren er niet naar op de radio en deel/reageer niet op FB. Hoe meer we ze tegenwerken en klagen, hoe meer zij zich geroepen voelen. Als ze steeds een lege zaal treffen, behalve wat blaffende honden, zullen ze op een gegeven moment hun verlies moeten accepteren. Het staat ze vriji een eigen feessie te bouwen!

  Like

 2. LPS????? Hoe verzin je het.

  Like

 3. Piet Karbiet // november 10, 2017 om 15:13 //

  Waar bemoeit die kutstad zich eigenlijk mee? Over wanneer een discussie stopt? Hoe ik invulling geef aan een privaat kinderfeest bepaal ik zelf wel. En er is gelukkig nog een normale intocht in Naarden of Muiden. Gevaarlijk dwazen zijn het.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s