Nieuw

Het leven binnen de grenzen van een democratische islamitische dictatuur

Sinds 2006 worden op de middelbare school lessen gegeven in burgerschap. Daar wordt geleerd hoe je in een vrij en democratisch land moet leven. Maar dit land is niet meer zo democratisch… Zelfs de politici in voorbeeldfuncties in Den Haag lappen de democratie aan hun laars en vormen een kabinet waar niemand blij mee is of vertrouwen in heeft. Hoe de burgerschapslessen ingevuld worden mogen de scholen zelf weten. Dus er wordt ze geleerd hoe je in een democratisch land moet leven dat in werkelijkheid niet democratisch is… 

Door Elise Nijmegen


Een land waar de nationale bevolking van geen belang meer schijnt te zijn, een land waar afgewezen asielzoekers mogen blijven en weer een gebouw kunnen kraken en waarvan de helpende organisatie rechters als sympathisanten heeft.

Ons land waar een veroordeelde imam gewoon haat preken mag geven, terwijl aan de Nederlandse bevolking wordt gevraagd om toch vooral tolerant te zijn tegen de intolerante. Om toch maar begrip op te brengen tegen diegenen die geen begrip of respect voor ons hebben. Om vooral politiek correct te zijn, slaafs, niet zelf na te denken en mee te werken aan het plan dat de omvolking heet.

U moet vooral niet nadenken over de toekomst van onze kinderen die waarschijnlijk geen burgersschapslessen krijgen over democratie en vrijheid maar over de islam en hoe je je als vrouw onderdanig moet opstellen. Over boerka’s en jihad en allerlei andere islamwaanzin die niet in Nederland thuishoort. Zoek contact met gelijkgestemden, kom naar een kennismakingsmiddag of avond, loop mee in een demonstratie, praat met elkaar en laten we samen vechten voor het behoud van ons land, onze cultuur en tradities.

Door Elise Nijmegen

Ik heb een interview gegeven, u kunt dit nalezen door op de volgende link te klikken:

Nederland ons land

MEV. ELISE JAARSMA: ‘EK HET DIE BOEK ‘NEDERLAND ONS LAND’ GESKRYF OM MENSE TE WYS OP DIE GROOT GEVAAR VAN DIEISLAMIDEOLOGIE“.

“Ek het in my boek g’n doekies omgedraai nie want dit is baie belangrik dat ieder die waarheid weet wat aangaan”

Ons het ’n insiggewende vraaggesprek met ’n skrywer uit die Nederlandse stad Nijmegen, wat as skuilnaam Elise Jaarsma gebruik. Ons sal haar vrae stel oor sowel haar eerste as haar tweede boek en oor haar siening wat die islamisering en reënboognasie betref.
“Mevrouw Jaarsma wanneer besloot u uw eerste boek te gaan schrijven?”
“Ik schrijf al een jaar of twee stukken op Facebook om de Nederlandse bevolking wakker te schudden en een vriend stelde voor om dit in boekvorm te laten uitkomen. Dat leek me een heel goed idee, ook gezien het feit dat niet iedereen Facebook, Twitter of VK.com heeft en zodoende is mijn boek: Nederland, ons land! ontstaan. (ISBN 978-90-827632-0-1)

“Kunt u de lezers iets vertellen over de inhoud?”
“Dat kan ik zeker. Wat beschreven wordt in het boek zijn de feiten die de islam in onze samenleving heeft gebracht. De waarheid die niet verteld mag worden door het politieke kartel in Den Haag dat sinds 1975 (resolutie van Straatsburg) de islamisering van ons land in gang heeft gezet. Er worden sinds die tijd miljarden uitgegeven om in ons land die zogenaamde godsdienst te bevorderen en te promoten. De invloed van deze dikwijls barbaarse mensen met hun middeleeuwse normen en waarden zijn dagelijks zichtbaar in onze maatschappij, en in de rest van de wereld en dit verwoord ik in mijn boek. Door de Europese Unie worden miljarden uitgegeven om middels de media de bevolking te doen geloven dat de islam iets positiefs is”.

“Wanneer komt uw tweede boek uit en welke titel geeft u het?”

Verder lezen via Afrikaner Volksparty

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Het leven binnen de grenzen van een democratische islamitische dictatuur

 1. Die burgerschaplessen zijn niet bepaald neutraal te noemen, de leraren zijn vaak zeer links.

  Like

 2. Top Elise! Ik ga je boek(en) in veelvoud kopen, om samen met jou en hopelijk vele anderen ons slapende volk wakker te schudden. In mijn familie doe ik daartoe geen pogingen meer…

  Liked by 1 persoon

 3. Leo P. Ard // november 9, 2017 om 13:57 //

  The moment you give up…
  http://www.azquotes.com/quote/92482

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s