Nieuw

Donald Trump lanceert herdenkingsdag gewijd aan alle slachtoffers van het communisme

De Trump regering erkent voortaan 7 november, de 100ste verjaardag van de Russische revolutie van 1917, als een nationale herdenkingsdag voor de slachtoffers van het communisme. Maar in de linkse media zijn ze niet blij, meldt Breitbart.

“Tijdens de afgelopen eeuw hebben totalitaire communistische regimes in de hele wereld meer dan 100 miljoen mensen gedood en talloze meer blootgesteld  aan uitbuiting, geweld en grenzeloze verwoesting. Deze bewegingen hebben, onder de valse claim van vrijheid, systematisch onschuldige mensen beroofd van hun door God gegeven recht op hun eigen geloof, vrijheid van vereniging en talloze andere rechten die we voor heilig houden. Burgers die vrijheid verlangde werden aan de staat onderworpen door middel van dwang, geweld en angst,” zei het Witte huis in een verklaring.

Maar ondanks de onmiskenbaar wrede geschiedenis van het communisme, wordt het Witte Huis aangevallen vanwege zijn stellingname.

Het linkse tijdschrift Salon schrijft bijvoorbeeld dat deze herdenking het “tegenovergestelde is van Holocaustdag” en zegt dat het Witte Huis beweert dat de communistische misdaden erger zijn dan de Holocaust.

Buzz Feed reporter Blake Montgomery beschreef het idee dat er slachtoffers van het communisme zouden zijn als een “witte nationalisten gesprek”, een opmerking die hij later heeft verwijderd.

Newsweek op zijn beurt gelooft dat Trump een “hypocriet” is wanneer hij het communisme niet veroordeelt tijdens een bezoek aan China.

Marion Smith, hoofd van de mensenrechtengroep “Slachtoffers van het communisme”, prijst echter de verklaring van Trump.

“Amerika heeft nog nooit een dag voor de slachtoffers van het communisme gehad, er kon niet een meer geschikte dag zijn dan vandaag. De 100ste verjaardag van de bolsjewistische revolutie”, schreef zijn organisatie in een verklaring op 7 november.

https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2017/11/07/national-day-victims-communism

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5834 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Donald Trump lanceert herdenkingsdag gewijd aan alle slachtoffers van het communisme

 1. Nou nog een internationale herdenkingsdag voor de slachtoffers van de islam.

  Liked by 1 persoon

 2. Dat was ook het eerste dat in mij op kwam. Dat zijn minimaal 180 miljoen slachtoffers. Wel over een langere periode, dat dan weer wel.
  Plus nog een 7 miljard levende slachtoffers.

  Liked by 1 persoon

 3. daar is een dag te kort voor

  Like

 4. ….Wounded knee….iemand?

  Like

 5. Het was eigenlijk een Joodse revolutie he, 90% van de vooraanstaande Bolsjewieken waren Joods.

  Like

 6. Yep, en het zal hier wel niet in goede aarde vallen, maar een heleboel linkse globalisten zijn ook joods, en hier in Zweden besturen ze de links liberale media. Ze haten dan wel weer allemaal Israël. Dat dan weer wel.

  Like

 7. Ik vind het ook vervelend, maar ik dacht het er toch maar eens over te gaan hebben in de toekomst. Heel veel van die pro-immigratie-pipo’s, naar Europa dan he, zijn ook Joods. Uitvinders van dat gendergezeik … Frankfurterschule, en ga zo maar door.

  En wat je zegt media, BBC en CNN (en niet alleen die) zijn ook de bestuurders 90% Joods. Ik besef dat het op een vervelende plek drukt waar het Au doet, maar dat mag eigenlijk geen reden te zijn om het tot ‘onbenoembaar’ te verklaren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: