Nieuw

De vreselijke naïviteit van ons kabinet als het gaat om de daadwerkelijke islam

al bukhari 3222 mohammed adultery stealing still paradise hadithSpeciaal voor @gertjansegers die de islam meer ruimte wil geven…

Het aanranden of verkrachten van onze vrouwen en dochters maakt niets uit voor de moslim om in het paradijs te komen. Wij zijn per slot toch alleen maar ongelovigen en die zijn voor de islamiet een oorlogsbuit, gegeven door die allah meneer. Ook het bestelen van die ongelovigen heeft geen impact op de intrede in hun paradijs.

Doe je ding Gert-Jan…

Doe mee met 7.623 andere volgers

About Zeepertje (1189 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: