Nieuw

Bruiloftsgast schiet tijdens autoparade met pistool

foto ter illustratie

Het nieuwe spannende Duitsland – Een film van het Duitse nieuwsblad Bild toont een man die tijdens een bruiloftsstoet in Duitsland met een pistool schiet.

Het schietincident werd onlangs gefilmd door een lezer van het dagblad in Duisburg, in het westen van Duitsland. Bild schrijft dat meerdere auto’s in een stoet reden tijdens een bruiloft.

In de video kun je zien hoe een man die aan de passagierskant van een Volkswagen zit een vuurwapen door het zijraam richt. Dan schiet hij vijf schoten in de lucht.

Op de video is ook te zien dat verschillende auto’s rijden rondrijden en getoeter is ook te horen. Na het filmen waarschuwt de lezer de politie.

Bild schrijft dat het onduidelijk is of het een echt pistool was dat werd afgevuurd.

Op YouTube merkt een man op dat het geen echte kogels zijn maar losse flodders en dat het kinderachtig is om boos te zijn over het evenement. Hij zegt dat het normaal is om met wapens te schieten op de bruiloften waar hij is geweest.

Een andere persoon die het daar niet mee eens is vraagt ​​zich af waarom men überhaupt een pistool meeneemt naar een bruiloft en wijst erop dat het onmogelijk is voor de omgeving om te bepalen of het pistool echt is of niet.

Hochzeitsgast schießt im Autokorso um sich – Täter stellt sich der Polizei

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Bruiloftsgast schiet tijdens autoparade met pistool

 1. Dit soort mafkezerij schijnt tegenwoordig normaal te zijn in Duisland

  Like

 2. Duchesne // november 9, 2017 om 21:39 //

  op de snelweg ook, twee keer meegemaakt dat bruin gespuis met enenpistool aan het zwaaien was, naar mij toe. Doe je niets tegen, enkel gas los en hopen dat ze door rijden…

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 9, 2017 om 23:03 //

  Die toeterende stoeten zijn hier inmiddels zo ongeveer dagelijks te “bewonderen”. Reden ? Er wordt niet tegen opgetreden. Niet zelden, nee helemaal niet. En dat terwijl de boete op onnodig claxonneren exorbitant hoog is.
  De schutter in het filmpje schiet waarschijnlijk met losse flodders want hij ‘richt’ wel erg laag. Maar dat neemt niet weg dat het wel een echt pistool is, in Nederland kun je voor illegaal wapenbezit in theorie tot twee jaar gevangenis krijgen. Maar ja, dat is de theorie, in de praktijk blijft het meestal bij een taakstrafje.

  Liked by 1 persoon

 4. Nah, dat maakt me diep triest ,als wij een wapen willen bezitten ,vergunning aanvragen ,6 maand lid zijn van een erkende schietstand, slagen voor een theoretisch en een practisch examen afgenomen door mannen die erkend zijn door de federatie , als je daar allemaal door raakt nog eens gaan aanvragen bij de gouverneur die ,als hij het vindt ,je vergunning voor dat wapen kan weigeren ,o ja vergeet ik nog te vermelden dat je een maagdelijk wit bewijs van goed gedrag en zeden moet hebben dat om de vijf jaar moet vernieuwd worden.
  Als je dan een handvuurwapen of een langwapen hebt moet het op een heel speciale manier vervoerd worden.
  Als je een handvuurwapen wilt dragen ,in een heupholster bv., dan moet je daar een grondige ,goedgekeurde reden voor hebben ,het mag niet zo maar.
  Staan zwaaien met een wapen ,ook al is het een alarmpistool bv zoals die zandaap hier staat te doen zal je niet in dank afgenomen worden ,je bent in één slag alles kwijt ,vergunning, kans op een nieuwe vergunning ,je wapen wordt in beslag genomen en jij mag het voor de strafrechtbank gaan uitleggen, de straffen zijn niet mals ,enfin hier toch niet.
  Maar die zandvlooien mogen dat allemaal zonder al te veel erg ,in wat voor wereld leven wij nog ,het is toch duidelijk dat wij die (bijna) geen wapens meer hebben aan het kortste eind gaan trekken , die mannen hebben meer vuurspuiten liggen dan we ooit zullen weten en nu beginnen ze er mee te zwaaien ,op een bruiloft dan nog ,trouwens hij was nog op de openbare weg .
  Zoals Duchesne het eerder heeft gesteld we worden geschoren tot er geen haar meer opstaat.
  Zoals we allen al lang weten ,zij mogen alles en wij niets(meer)……….

  Like

 5. Ik was laatst in Kleef (brd) en bij een winkel in huishoudelijke artikelen was een grote etalage ingericht waar vuurwapens waren uitgestald . Wapens van merken zoals Luger, Walter, Klock, e.d. zagen er zo echt uit dat ik, met mijn neus tegen de winkelruit gedrukt, het verschil tussen een echt vuurwapen en deze gasdrukwapens, niet kon zien. Ook alarmpistolen zijn niet van echt te onderscheiden, zelfs komt er mondingsvuur, uit de loop. Die dingen zijn ook niet goedkoop want de prijzen varieren tussen de 100 en 300 euro. De schietende man op de foto heeft een echt wapen in zijn hand want op foto 2 is te zien dat de slede van het wapen naar achter is geplaatst dat aangeeft dat de houder van de munitie leeg is. Een gasdrukwapen heeft die optie niet. De duitsers moeten dus niet piepen over vuurwapens want die nepdingen in de winkel zijn voor mij echte vuurwapens. Echt of nep, dat weet je pas als het op jou gerichte schot afgaat en of je dan geraakt wordt of niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: