Nieuw

Bevrijdingsmuseum onder vuur om komst linkse AFA-activiste Anne Fleur Dekker

Het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek houdt rekening met acties vanavond tijdens de jaarlijkse herdenking van de Kristallnacht. Een van de vier sprekers is namelijk de linkse activiste en schrijfster Anne Fleur Dekker – en dat is links én rechts verkeerd gevallen.

Recent leidde de expositie over de SS in het museum al tot verhitte debatten: dit keer zijn de social media te klein omdat Anne Fleur Dekker (1994) anti-Israël zou zijn. Hannah Luden, de directeur van het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israël) zegt desgevraagd ‘verbijsterd’ te zijn. ,,Dekker legt een verbinding tussen de Israëlische politiek en de Holocaust. Dat zijn onderwerpen die je gescheiden moet houden.’’

Lees verder:

https://www.gelderlander.nl/nijmegen-e-o/bevrijdingsmuseum-onder-vuur-om-komst-linkse-activiste~a70a44ee/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5827 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Bevrijdingsmuseum onder vuur om komst linkse AFA-activiste Anne Fleur Dekker

 1. Duchesne // november 9, 2017 om 20:07 //

  Nou ben ik daar toevallig zeer recent geweest, vmeer een collectief uit 1982, enkel Kees de Koning ontbrak nog…..volgens mij is het door de AFA opgezet of zoiets, geen greintje objectiviteit maar enkel anti Duits. Ik heb meer de indruk dat de jaren 80 daar nog leven waarbij werkelijk alles slecht was wat Duits was…..
  Geweest, gezien en ik vond de SS tentoonstelling niet leerzaam, ik had verwacht dat alle facetten werden belicht maar het was moordenaars hier en daar. En dan heilig zijn over prins Bernard en Wilhelina, die naar Londen vluchtten met het SS uniform nog in de koffer…

  Dat die Anne Fleur daar spreekt verbaasd me niets, maar ze heeft niets te melden behalve als doorgeefluik van linkse literatuur uit de Loesje tijd door te blaffen, en mocht ze over het afstapje bij de voordeur haar nek breken is dat mooi aanleiding om de toegang voor gehandicapten nogmaals door te spreken. Dat huppeltrutje daar podium krijgt is tekenend voor wat sommige mensen onder verzet verstaan, het is meer een linkse propagandakroeg dan een museum. Het is juist volk zoals mejuffrouw doos die een bedreiging vormen voor vrijheid door hun geweld tegen anders denkenden. Laat me raden, ze heeft vanavond een bruin vestje aan en hoge laaren….

  Sluiten die tent, de gedenk koepel is hun legitiematie om zichzelf tot verzets en bevrijdings museum te bombarderen, mijnsinziens is het linkse politiek die in andermans jas propaganda uit tuft. Nooit meer Groesbeek.

  Anne Fleur is aan het lijken pikken vanavond….

  Like

 2. Duchesne // november 9, 2017 om 20:13 //

  p.s. misschien had een artikel over Joden in Duitse krijgsdienst meer leerzaam geweest, het waren er ruim 130.000….sommigen met ijzeren kruis en enkelen met ritterkreutz…

  …of de vrijwillige Duitse neger soldaten van de Wehrmacht, hoor je nooit iets over, of de Tibetaanse lijfwacht van Adolf…..het Indiaase vrijwillige SS korps….

  Ik denk dat geschiedenis les en musea enkel waarde hebben als men de zaken objectief presenteerd, met eventueel hier en daar een overdenking…..voorgekauwde en / of opgedrongen meningen zijn het vergif voor de vrije geest…

  Like

 3. Like

 4. Claudia M. // november 9, 2017 om 21:02 //

  Ik begrijp niet waarom dit onnozele wicht een podium krijgt?

  Like

 5. Ze hebben niets beters om naar voren te schuiven. Haar fanatisme maakt haar dommigheid goed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: