Nieuw

Amsterdam oefent ‘vrachtwagen ramt festival’: Het was levensecht

Door: Jasper Piersma

Bij de grote terreuroefening vandaag in Amsterdam is een scenario nagespeeld zoals dat zich al verschillende malen in Europa heeft voorgedaan. Op een nagebootst festivalterrein bij een restaurant op het Zeeburgereiland boorde een vrachtwagen zich zogenaamd door de hekken en reed in op het publiek. Stéphanie de Vries was één van de ‘slachtoffers’. ,,Ik heb geschreeuwd als een gek.”

De 39-jarige Stephanie figureerde samen met 240 anderen, die zich met levensechte verwondingen goed hadden ingeleefd in hun slachtofferschap. De vrouw uit Bunschoten-Spakenburg was van hen misschien wel het ergst verwond. Bij de verwoestende rit van de truck zou zij haar onderbenen zijn kwijtgeraakt. Iets wat levensecht is, omdat De Vries zeven jaar geleden daadwerkelijk haar onderbenen verloor door een ziekte. ,,En dat maakt het voor de hulpverleners veel realistischer, dan dat iemand zijn benen onder zijn kont zou verstoppen.”

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/amsterdam-oefent-vrachtwagen-ramt-festival-het-was-levensecht~a80897dc/

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6034 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Amsterdam oefent ‘vrachtwagen ramt festival’: Het was levensecht

 1. Duchesne // november 9, 2017 om 08:35 //

  Realistisch……ben zeer benieuwd of de chauffeur dan ook Alla Hakkebar heeft geroepen…..

  De overheid probeerd de illusie te wekken dat men zaken onder controle heeft, maar feitelijk is dit een oefening in berusting enncapitulatie. Niet voorkomen maar nablussen word geoefend, en trots dat ze zijn…..

  Liked by 2 people

 2. polderboy // november 9, 2017 om 09:45 //

  Binnenkort ook koppensnellen oefenen op de Dam, daarna 4 maanden lang de bezetting van de stad door terroristen oefenen, zoals in Marawi, en aansluitend 2 jaar lang levensecht overleven in het kalifaat oefenen.
  Verder wordt er al door heel West Europa in enorm veel gebieden leven in de hel van de islamitische no go zone geoefend.
  Maar goed, zonder deze diversiteit hebben we oorlog, volgens apostel Timmermans.

  Liked by 3 people

 3. Volgens mij is het vele malen effectiever om de autochtone bevolking gratis schietlessen en een wapen cadeau te doen.
  Ingeval van een aanslag kan de burger zich tenminste verweren i.p.v. slachtvee te zijn.

  Liked by 2 people

 4. Duchesne // november 9, 2017 om 10:53 //

  @Fenis…..denkje, in een crimineel onderzeok komen de boeven ook niet bij het bureau het bewijs brengen…..het allerlaatste wat een regering doet zoals de onze is de bevolking macht geven. Wij moeten kapot, datis overduidelijk. De logica anderen te importeren en te feteren en ondertussen de eigen bevolking uit te krijpen is enkel die van vervangen. Wij moeten dood van onze politici, zie je in veel maatregelen, langer werken zodat velen hun pensioen nooit meer halen, zorg duur maken en uithollen, maar gratis voor Allachtonen. Eigen burgers najagen op dagelijkse basis bij werkloosheid of bijstand maar extra budgetten openen voor allachtonen en ze nog gaan brengen ook…..als je ervoor gaat zitten zie je pas wat tegen jou word gedaan en wat vreemden die hier ook niets willen behalvegeld word aangeboden.
  Bejaarden die vallen moeten een boete betalen, allachtonen worden met busjes opgehaald om naar het ziekenhuis te gaan….

  Liked by 2 people

 5. En toen kwam de aanslag uit een rugzakje ….KABOEM!!!!!!!!!!!!!!!!! Allah Akbar

  Liked by 1 persoon

 6. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  .het is veiliger in Nederland volgens de gemanipuleerde statistieken dan……….

  Like

 7. Triest!!!!!
  Wellicht is het interessanter om de OORZAAK aan te pakken.

  Liked by 1 persoon

 8. Duchesne // november 9, 2017 om 15:38 //

  Flip@ …oorzaak aanpakken is oorzaak benoemen…wat gelijk staat aan het eigen beleid ter discussie stellen. Gaat nooit gebeuren, niet hier en niet door de clowns die onze politieke “elite” moeten voorstellen.

  Liked by 2 people

 9. templars2017 // november 10, 2017 om 01:34 //

  Juist hoor ,als ze de oorzaak van dergelijke “oefeningen” erkennen dan schieten ze zichzelf in de voet.
  Het is de elite meer te doen om ons in de waan te laten hoe goed ze er op gaan reageren,laat ze eens een oefening doen waarin ze een gebouw in het midden van een grote stad moeten bestormen omdat er terroristen in aanwezig zijn ,met alle verkeer in motie ,net alsof het echt zou zijn ,je zult zien de resultaten gaan povertjes zijn , opruimen dan kunnen ze allemaal ,voorkomen is een onmogelijke taak , zelfs al weten ze dat er een aanslag op til is of in de vroege vorm van uitvoering dan zijn ze nog te laat en moeten ze altijd gaan opruimen ,maar ja daar ,daar hebben ze op geoefend……………

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s