Nieuw

Tatjana Festerling – Wutrede: Es geht ums Überleben – tut endlich was!

Wenn krapiert euch das endlich? Euer Tod ist vor der Haustür!

 • Tatjana Festerling – Wutrede: Es geht ums Überleben – tut endlich was!


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Tatjana Festerling – Wutrede: Es geht ums Überleben – tut endlich was!

 1. Geweldig! Had ik even nodig. Lang geen kankerend wijf meer gehad.

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // november 8, 2017 om 12:07 //

  Duidelijk iemand die zich dingen aantrekt maar dingen haar leven laat leiden en zelf de regie kwijt raakt. Jammer, soms is even afstand nemen het beste voor gezondheid, en dan fris weer vol erop. Ze heeft gelijk, voelt zich alleen en ik moet haar gelijk geven. Maar goed, net als met de jacht met de boog, rust in jezelf, je doel rustig benaderen en dan in ale rust die boog spannen, mikken en in en seconde het werk van uren tot resultaat brengen.

  Arm kind, verlaten, verraden en boos en ziek van de lamheid van de massa. Misschien is zelf je leven in handen beter dan trachten slaven vrijheid te laten begrijpen.

  Overleven is niet iedereen gegeven.

  Liked by 3 people

 3. Tjah zelf verkassen naar het buitenland en dan van de zijlein lopen griepen en janken lekker makkelijk

  Like

 4. templars2017 // november 8, 2017 om 21:51 //

  Zeg eens dat ze ongelijk heeft , ze slaat de nagel op de kop ,het ontbreekt aan samenhorigheid gevoel ,het ontbreekt aan collectief bewustzijn om de situatie te zien zoals ze is.
  De meeste mensen geloven niet dat er iets gaat veranderen ,ze geloven niet in de nachtmerrie aan de horizon , het is makkelijker te laten begaan en het allemaal te ondergaan dan er tegen in te werken.
  Velen denken inderdaad een keuze te hebben ,je hebt geen keuze , je hebt enkel een doel en dat is de elite te onderhouden ,en met wat je daar voor krijgt, daarmee moet je zien te (over)leven.
  Als het licht uitgaat is het donker , iedereen denkt dat het licht zal aanblijven , zij die dan een kaars hebben zijn de beste, vroeg of laat ga je de kaars nodig hebben .
  Het is zoals ze zegt ,wij leven niet ,wij worden geleefd .
  De kracht voor verandering ligt bij het volk ,maar als het volk wijs is gemaakt dat ze geen kracht heeft dan is verandering ook niet mogelijk.
  Het collectief bewustzijn wordt onderdrukt door hen die daar belang bij hebben ,het individualisme wordt aangewakkerd door de dreiging van de geestelijke goelag ,met stenen alleen bouw je geen huis ,er is cement nodig om de boel te verbinden en een sterkte te geven ,het cement in de samenleving is er niet ,dus zal er niet veel nodig zijn om de stenen ervan op een hoop te gooien…………………….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s