Nieuw

Raadslid moslimpartij niet vervolgd voor antisemitisme

Het Haagse raadslid Abdoe Khoulani wordt niet vervolgd voor de uitspraken die hij deed over een groep Israëlische jongeren. Dat meldt Omroep West.

Khoulani had de jongeren “toekomstige kindermoordenaars”genoemd. Het OM gaat het raadslid wel vervolgen voor het beledigen van een Utrechtse vrouw. Khoulani had haar op Facebook ‘blonde teef’ en ‘achterlijk blind wijf’ genoemd.

WNL >>

Khoulani is vertegenwoordiger van de lokale islamitische Partij van de Eenheid. Toen de SGP-fractie in de Tweede Kamer in mei bezoek kreeg van Israëlische scholieren, schreef Khoulani: „Zionistische terroristen in wording gewoon keurig op bezoek bij de SGP. Dit zijn de toekomstige kindermoordenaars en bezetters.” De jongerenafdeling van de SGP deed vervolgens aangifte tegen Khoulani om antisemitisme.

Khoulani is vertegenwoordiger van de lokale islamitische Partij van de Eenheid. Toen de SGP-fractie in de Tweede Kamer in mei bezoek kreeg van Israëlische scholieren, schreef Khoulani: „Zionistische terroristen in wording gewoon keurig op bezoek bij de SGP. Dit zijn de toekomstige kindermoordenaars en bezetters.” De jongerenafdeling van de SGP deed vervolgens aangifte tegen Khoulani om antisemitisme.

Volgens het Openbaar Ministerie is het echter niet discriminerend. Zionist zijn is namelijk geen „onveranderlijk kenmerk”, zoals ras, afkomst of huidskleur. Het zou wel strafbaar zijn geweest als Khoulani had gesproken over de Joodse achtergrond van de scholieren.

Telegraaf >>

Haags raadslid: Israëlische scholieren zijn toekomstige kindermoordenaars

Het Haagse raadslid Abdoe Khoulani (Partij van de Eenheid) haalt hard uit naar een groep Israëlische scholieren op bezoek bij de SGP-fractie. ‘Dit zijn de toekomstige kindermoordenaars’, schrijft hij onder een foto. De SGP-jongeren doen aangifte.

In 2014 veroorzaakte Khoulani nog grote ophef met zijn steun voor ISIS: ,,Leve ISIS, en op naar Bagdad om het schorem aldaar aan te pakken”, schreef hij toen op zijn Facebookpagina. AD >>

Moslims zijn de nieuwe nazi’s en ze zitten gewoon in gemeenteraden en het Nederlandse parlement. En ze zijn binnengehaald door de VVD, PvdA en CDA, dat we die zo meteen niet vergeten ook te berechten.

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Raadslid moslimpartij niet vervolgd voor antisemitisme

 1. Waar zijn nu de voorgedrukte aangifteformulieren?

  Like

 2. Als wij kritiek op de islam hebben, wordt dat gelijk weggezet als islamfobie en staan we hoogstwaarschijnlijk in het beklaagdenbankje

  Maar in onze samenleving krijgt iedere religie kritiek als dit nodig is. Alleen de mohammedanen en linkse multiculti figuren schijnen hier moeite mee te hebben.

  En nu laat justitie deze islamitische antisemiet ongestraft Joden beledigen.

  Like

 3. polderboy // november 8, 2017 om 23:06 //

  Volgens mij had die officier wel uit de voeten gekund met de misdrijven smaad en of laster (artikel 261 en 262 WvS), wat zwaarder gestraft wordt dan discriminatie.
  Doelbewust tast Khoulani immers de eer en goede naam aan van deze jonge scholieren, wetende dat het in strijd is met de waarheid dat deze jonge Israëliërs allemaal kindermoordenaars zullen worden.
  Met extrapoleren vanuit reeds oude bestaande gegevens zal hij immers nooit aannemelijk kunnen maken dat er zelfs maar eentje van die jonge scholieren met redelijke waarschijnlijkheid een kindermoordenaar zal worden.

  Like

 4. @polderboy
  Nog even daargelaten dat er nooit een land is geweest waar zo ongelofelijk zorgvuldig wordt omgegaan met het gebruik van geweld naar burgers toe als in Israel.
  Dat er af en toe een palestijnse minderjarige wordt doodgeschoten is puur en alleen te wijten aan het feit dat men daar doelbewust minderjarigen recruteert om joden aan te vallen, te verwonden of te doden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s