Nieuw

Migrantenkrieg in Kopenhagen: Hier wird scharf geschossen!

Verzweifelt versucht der sozialdemokratische Oberbürgermeister Frank Jensen der Stadt, die eskalierende Situation runterzuspielen: „Der Alltag der Kopenhagener setzt sich fort. Auch für Touristen ist es nicht gefährlich, durch die Straßen zu ziehen, wenn sie unsere Stadt besuchen“, behauptet Stadtoberhaupt Frank Jensen.

Afbeeldingsresultaat voor Kopenhagen NørrebroDoch der Gang über die Straße im von Migranten dominierten Bezirk Nørrebro ist lebensgefährlich geworden. Hier wird scharf geschossen und immer häufiger trifft es Unbeteiligte, es gibt sogar Tote. Gestern morgen kam es zu einem weiteren Schusswechsel. Als die Polizei eintraf, fand sie drei Angeschossene, einer von ihnen war bei ihrer Ankunft bereits verstorben.

Kopenhagen Nørrebro„Was wir jetzt sehen, ist der Beginn der Eskalation. Ging es im Sommer noch um diffuse Schießereien, wird inzwischen bewußt gezielt. Sie schießen jetzt, um zu treffen und zu töten“, so der Anwohner Terje Bech, der auch Anti-Gewalt Demos organisiert.

Nur kurz zuvor, am 25. Oktober wurden ein 22-Jähriger und ein 24-Jähriger in ihrem Auto beschossen und leicht verletzt. Wenige Tage vorher wurde ein anderer 24-Jähriger zusammengeschlagen und mit einem Messer angegriffen.

Dutzende Schießereien und Verletzte in Multi-Kulti-Vierteln

Im Zeitraum von Anfang Juni bis Mitte August gab es laut Polizei 28 Schießereien

weiterlesen>>
journalistenwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Migrantenkrieg in Kopenhagen: Hier wird scharf geschossen!

 1. 3 vuilniszakken en een aardige dame

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // november 8, 2017 om 22:03 //

  Weer een no go zone in een Europese stad , je hoort hier niets over in de msm.
  Die zandvlooien schieten om te raken ,dat op zich is toch een teken van oorlogsdaden ,terugschieten door burgers is niet toegelaten zeker?
  Ook hier zijn ze bezig met een minikalifaat te bouwen zoals in vele Europese steden.
  De pot is aan het koken ,almaar harder en niemand die er veel ruchtbaarheid aan geeft.
  Je ziet het overal gebeuren ,laatste week nog toen Wilders en Dewinter de toegang ontzegd werden door de dhimmie burgemeester van Molenbeek ,op straffe van arrestatie, nu komt het aanliggende Anderlecht in oproer met uitspraken “het wordt tijd dat de Belgen hier oprotten ,dit is van ons”.
  Als die twee districten samen een no-go zone gaan vormen dan is dat een tamelijk groot gebied
  niet zo heel ver van het rijkeluis district Ukkel .(zie kaart op link)

  https://www.google.be/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjRqOTC76_XAhWmDMAKHQqhDE4QjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.bruzz.be%2Fnl%2Fnieuws%2Finkomensongelijkheid-rijken-maken-het-verschil&psig=AOvVaw3UxYR1eyr1zC2-D6Ygtdqz&ust=1510261165521755

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: