Nieuw

Media zijn de grote verliezers na een jaar Trump

Door: Derk Jan Eppink

Duizenden Amerikanen hebben via de media opgeroepen om vandaag ‘wanhopig naar de lucht te schreeuwen’. Bij progressief Amerika overheerst een jaar na de verkiezing van Donald Trump diepe frustratie. Democraten en gevestigde media hoopten op zijn snelle afzetting. Hij zit er nog.

Hollywood, hoofdstad van ‘Never Trump’, is gedeprimeerd en wordt zelf belaagd door #MeToo. Progressief Amerika zal Trump nooit aanvaarden. De afkeer is persoonlijk, psychologisch en cultureel. Er valt veel op te merken aan de stijl van Trump. Maar een harde hork krijgt in de politiek vaak meer voor elkaar dan Mr. Nice Guy.

De strijd van ‘het verzet’ tegen Trump is weinig effectief. Gevestigde media doen hysterisch over Trump. Oud-president Carter (1924) zei onlangs: ‘De media zijn harder voor Trump dan voor enige andere president die ik heb meegemaakt.’ Onderzoek geeft Carter gelijk.

Lees verder:

https://www.volkskrant.nl/opinie/derk-jan-eppink-media-zijn-de-grote-verliezers-na-een-jaar-trump~a4534048/

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6034 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Media zijn de grote verliezers na een jaar Trump

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s