Nieuw

Media zijn de grote verliezers na een jaar Trump

Door: Derk Jan Eppink

Duizenden Amerikanen hebben via de media opgeroepen om vandaag ‘wanhopig naar de lucht te schreeuwen’. Bij progressief Amerika overheerst een jaar na de verkiezing van Donald Trump diepe frustratie. Democraten en gevestigde media hoopten op zijn snelle afzetting. Hij zit er nog.

Hollywood, hoofdstad van ‘Never Trump’, is gedeprimeerd en wordt zelf belaagd door #MeToo. Progressief Amerika zal Trump nooit aanvaarden. De afkeer is persoonlijk, psychologisch en cultureel. Er valt veel op te merken aan de stijl van Trump. Maar een harde hork krijgt in de politiek vaak meer voor elkaar dan Mr. Nice Guy.

De strijd van ‘het verzet’ tegen Trump is weinig effectief. Gevestigde media doen hysterisch over Trump. Oud-president Carter (1924) zei onlangs: ‘De media zijn harder voor Trump dan voor enige andere president die ik heb meegemaakt.’ Onderzoek geeft Carter gelijk.

Lees verder:

https://www.volkskrant.nl/opinie/derk-jan-eppink-media-zijn-de-grote-verliezers-na-een-jaar-trump~a4534048/

Doe mee met 7.609 andere volgers

About Rommel (2578 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Media zijn de grote verliezers na een jaar Trump

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: