Nieuw

Francisco van Jole zit er helemaal doorheen: “Beschuldiging misbruik komt aan als mokerslag”

Van Jole zegt ontzettend geschrokken te zijn van het incident. ,,Het is tien jaar geleden. Bij het afscheid zoenden wij en daarna zei ze ‘nee’. Vervolgens is ze meegegaan naar de hotelkamer”, aldus Van Jole op NPO Radio 1.

Dat is op zijn minst een vreemde gang van zaken. Ze gaat mee nádat ze nee zei ? Er valt geen touw aan vast te knopen.

Er staat toch nog 8 jaar cel op:

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Francisco van Jole zit er helemaal doorheen: “Beschuldiging misbruik komt aan als mokerslag”

 1. Duchesne // november 8, 2017 om 19:42 //

  …ze zei nee en ging toen mee….tsja, die GHB was vroeger niet zo stabiel Jole….klinkt niet echt geloofwaardig….

  Nou heb ik een bloedhekel aan dit soort PVDA volk, dus sterf maar op eender welke manier, maar de hype van #metoo is een vorm van “fatsoen” waarbij de hypocrietie mijns inziens troef is.

  Een deel van de mensen zal echt wel lastig zijn gevallen vanuit een machts positie, maar het gros heeft zich gewoon geprostitueerd voor een carriere sprong die in veel gevallen niet is geworden wat men ervan had verwacht….en dan is janken een optie, zeker als het centen binnen brengt voor een financieel afhankelijke pers en tv als volksvermaak….zouden ze met de politiek moeten doen, heksen gaan jagen…of pedo’s en dieven…..
  Wie een carrierre wil in de film wereld en daarvoor de regisseur of producent moet behagen heeft een keus……wie meegaat in het voorstel om verder te komen ruilt mijns inziens de ene dienst voor de andere….het is beter dan het moorden of verraden van een compleet volk waarmee de “elite” zich een weg naar de grote trog baant….als deze hype zich nog even doorzet kan ik mijn vorige werkgevers aanklagen omdat ze wilden dat ik werkte….wat ik dan tegen mijn zin deed omdat ik graag geld wilde….

  Het is mijns inziens een heel ander verhaal als iemand een baan heeft en in een ongewenste positie word geplaatst en dit moet pikken om de baan niet te verliezen…..dat is machts misbruik, zekeralshet overheids functies betreft, dan is het ook een vorm van corruptie cq chantage…..maar als dat echt word doorgezet tot vervolging kunnen we een verversing tegemoet zien van bijna het hele politieke bestel, zeker daar waar PVDA en CDA zitting hebben….

  Like

 2. Het vervelende is, dat de meeste vrouwen niets in de gaten hadden, dat ze door dat VARA lid werden besprongen.

  Like

 3. Esperanza // november 8, 2017 om 20:05 //

  Ook maar ff hier posten.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 8, 2017 om 23:29 //

  Ik mag toch hopen dat ook Vara! leden hun lid niet bewaren in een zichtbaar vieze onderbroek !
  Ook als je ongewenst urineverlies hebt betekent dat gewoon dat je de boel wat vaker moet verschonen, koop er maar een zootje onderbroeken bij zou ik zeggen.

  Like

 5. Like

 6. @Tijl
  Met die witte onderbroek van hem, zal hij ook nooit moeite hebben gehad wat de voorkant was.
  Bij hem was het dus “geel van voren en bruin van achteren”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s