Nieuw

Secretaris moskee Geleen opgepakt, financierde mogelijk terrorisme

De secretaris van de Al Houda-moskee in Geleen is opgepakt. Hij wordt onder meer verdacht van deelname aan een terroristische organisatie en het financieren van terrorisme, zegt zijn advocaat tegen 1Limburg. Ook de voorzitter van de moskee is opgepakt, hij wordt verdacht van witwassen.

De mannen van 38 en 34 hebben zichzelf gemeld op het politiebureau na een verzoek van de politie. Het Openbaar Ministerie meldt dat ze zijn aangehouden na langlopend onderzoek naar mogelijke witwaspraktijken bij de Stichting Islamitisch Centrum Westelijke Mijnstreek en Stichting Babycare.

NOS >>

Zie ook:

Moskeesecretaris Laarbi A. opgepakt vanwege financieren terreur

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Secretaris moskee Geleen opgepakt, financierde mogelijk terrorisme

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s