Nieuw

Revealed: Finsbury Park Mosque Leader Is Senior Hamas Commander

The leadership of one of the most prominent mosques in Britain includes a high-ranking commander in the anti-Israel ‘terror group’ Hamas.

Mohammed Sawalha, a trustee at Finsbury Park Mosque in north London, is an appointed member of the political bureau of Hamas. According to The Times, he lives with his family in a £500,000 council house in Kingsbury, northwest London.

Hamas frequently attacks and kills Jewish civilians in Israel and their charter contains the stated aim of destroying the Jewish state by creating an Islamist one, as well as numerous anti-Semitic tropes.

Breitbart >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8305 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: