Nieuw

Religious code of conduct adopted at German university after complaints about Muslim students

The University of Hamburg has imposed a new religious code of conduct for its students. It reportedly comes after numerous complaints about Muslim students praying loudly in the library and crowding the bathrooms to wash their feet.

The new code was drawn up by a philosopher and a group of religious scholars at the university, according to Inside Higher Ed (IHE). The rules were implemented in mid-October.

According to Hamburg University President Dieter Lenzen, the move came after a number of complaints about religious students “disturbing university life.” He added that “external Salafists” had been pressuring female Muslim students to wear traditional Islamic garb, including the face veil.

When asked which faith had been the subject of the most complaints, Lenzen said with emphasis that the answer was Muslim students. “To date, there have been no complaints about Buddhist students, just a few about Christian students, but a great many about Muslim students,” he said, as quoted by IHE.

RT >>

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s