Nieuw

Marokkaanse moslim schreeuwend ‘Allahu Akbar’ breekt school in en dreigt kinderen ‘als lammeren’ te slachten

Spanje – De politie in Madrid heeft een Marokkaanse man gearresteerd die een school inbrak terwijl hij Allahu Akbar schreeuwde en dreigde de kinderen ‘als lammeren’ te slachten. De politie zegt dat de 46-jarige een fles droeg waarvan in eerste instantie gedacht werd dat het gif bevatte, later bleek dat deze leeg was.

Naar verluidt heeft hij grote paniek veroorzaakt nadat hij erin geslaagd was om in een klaslokaal te komen met 3-jarige kinderen. Een conciërge heeft met behulp van een ander personeelslid hem in bedwang kunnen houden totdat de politie arriveerde.

Het vreselijke incident gebeurde afgelopen vrijdag net na 09:00 uur op de staatsschool Gonzalo Fernandez de Cordoba in de populaire wijk La Latina in Madrid, schrijft El Mundo. De man wordt aangeklaagd voor inbraak, vandalisme en bedreiging.

Volgens lokale nieuwsrapporten heeft de verdachte geen banden met de school en proberen de ouders na de ‘enorme schok’ de schrik achter zich te laten. Een politiebron zegt: ‘Hij was ongewapend en verondersteld wordt dat hij lijdt aan een geestelijk gezondheidsprobleem (Rommel: Ja, en dat geestelijke gezondheidsprobleem staat bekend als de islam).

‘Niemand raakte gewond, maar het was duidelijk een zeer angstaanjagende gebeurtenis voor de school.’

Nieuws over het incident kwam pas los toen de politie in de oostelijke stad Valencia een 47-jarige man arresteerde die ervan werd beschuldigd lid te zijn van de terreurgroep ISIS. Ambtenaren van het ministerie van Binnenlandse Zaken beschrijven hem als een ‘krachtige opstoker die in staat is om in de gedachten van nieuwe rekruten de ideale voedingsbodem te creëren voor plannen terroristische aanslagen te plegen’.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5053519/Moroccan-yelling-Allahu-Akbar-breaks-Spanish-school.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6344 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Marokkaanse moslim schreeuwend ‘Allahu Akbar’ breekt school in en dreigt kinderen ‘als lammeren’ te slachten

 1. polderboy // november 7, 2017 om 03:25 //

  In Indonesia kampt 20% van de studenten met ernstige mentale problemen:
  “…nearly 20 percent of high school and university students in Indonesia support the establishment of a caliphate…”
  Daarnaast zitten er zeker alleen al 1200 lui van de door een Palestijn opgerichte Hizb ut-Tahrir op top posities in Indonesië volgen de veiligheidsdienst daar:
  Een professor zegt: “Radical organizations can spread like a virus in universities,”
  http://uk.reuters.com/article/uk-indonesia-islamists-education/indonesias-bid-to-root-out-islamists-throws-spotlight-on-universities-idUKKBN1D701T?rpc=401&

  Hier noemen geleerden het een mentale stoornis, en daar een virus?
  Daarom noemt Rutte ze natuurlijk dubbele slachtoffers: het is een virus en een mentale stoornis tegelijk waar moslims erg vaak aan lijden.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // november 7, 2017 om 07:48 //

  de dominosteen die de rij laat omvallen…..

  Liked by 1 persoon

 3. Gelukkig geen slachtoffers .
  Geen idee wie die koppen maakt maar krijg altijd het vermoeden dat het door een stagiaire van allochtone afkomst in elkaar is geflanst.
  Breekt school in…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s